A pincén keresztül raboltak – Tények-riport

Mint a filmekben, a pincén keresztül raboltak ki egy soproni ékszerboltot. A betörök megbontották az üzlet padlóját, és több mint 5 millió forintnyi aranyékszerrel menekültek el. Az ékszerüzlet bérlője azt mondta, hogy nem is tudott az üzlet alatti katakombaszerű pincerendszerről.


11672 / 2595 látogató

kapcsolódó cikkek

“A pincén keresztül raboltak – Tények-riport” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Egyáltalán nem csodálkozásra méltó,hogy egyre több a rablás országszerte!Míg mások HAZUDTAK a magyar nép elszegényedett!!Gyanítom nem ez a rablás volt az utolsó…!

  2. Azt elfelejti megemlíteni a rendőrség, hogy a rablást megelőzően a szomszédok hívták a rendőrséget, hogy gyanús mozgást észlelnek, sőt szóltak az ékszerbolt tulajdonosának is, csak mindenki b…ott rá. Bravó rendőrség, miután a lakók bejelentették a gyanús mozgást a helyszínen elkaphatták volna a rablókat. A tulaj meg azt mondta, nem kell izgulni riasztó rendszere van. Neki is bravó. Jó nyomozást!!!

  3. AZ ÉRDEKES AZ, HOGY A SZOMSZÉDOK A RABLÁST ELŐZŐEN ÉRTESÍTETTÉK A RENDŐRSÉGET A GYANUS MOZGÁSRÓL, SŐT SZÓLTAK A BOLT TULAJDONOSÁNAK IS, HOGY KÉSZÜLŐDIK VALAMI. A SZOMSZÉDOK LÁTTÁK, ÉRETESÍTETTEK MINDENKIT, MÉGIS KIRABOLTÁK. BRAVÓ RENDŐRSÉG,BRAVÓ TULAJ!!!
    JÓ NYOMOZÁST!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × egy =