Sopron.info.hu

A.J.Christian előadása Sopronban 2008.10.18.

  2008 okt 06 / #ezo

A.J.Christian előadása Sopronban 2008.10.18.Sokak örömére ismételten előadást tart A.J.Christian Sopronban 2008.10.18-án, szombaton a Pannonia Med Hotelben, 17h-i kezdettel. Jegyek a helyszínen 15.30-tól kaphatók. Jegyár: 1.500.-ft.

Christiant nem kell bemutatnom olvasóinknak, mert városunkban is számos útkeresőnek segített már személyesen vagy a könyveiben írottakkal. Rengetegen járnak Budapestre előadásaira, heti rendszerességgel. Akik nem hallottak még róla, kérem nézzenek utána honlapunkon az ide vonatkozó cikkeinknek.

Jómagam, mint Christian Soproni előadásszervezője, nagyon meglepődtem, mikor felhívtak, és közölték, hogy Chris, le szeretne jönni hozzánk előadást tartani. Ennek én borzasztóan örültem, mert köztudott, hogy az elmúlt 2 évben csak a fővárosban tartott teltházas előadásokat, tanfolyamokat, és nem ment sehova vidékre. Rengeteg megkeresést, felkérést kapott Chris programszervezője, hazánk számos városából, hogy látogasson el hozzájuk, de mindig nemleges volt a válasz. Ahogy telt az idő, már szinte mindenki beletörődött, hogy csak Budapesten lehet vele találkozni. Ezért számít unikumnak a megkeresésük. Chris nagyon szereti Sopront, és nagyon jól érezte magát nálunk legutóbb, mikor itt volt, kb 350 embernek tartott előadást.

Az előadásainak 2 formája van: Adott témás, és a kérdezz – felelek rendszer. Úgy gondoltuk, hogy a kérdezz felelek rendszert alkalmazzuk, mert így több témakörben tudunk vele beszélgetni, és közvetlenebb, kötetlenebb lesz az előadás. Ennek a rendszernek az a lényege, hogy mindenki névtelenül felír egy kérdést egy papírra, és a teremben elhelyezett kosárba dobja. Chris mindig húz egyet, és válaszol rá. A válaszai nagyon érdekesek és lenyűgözőek, aki volt már ilyenen az tudja, mert Chris látja azokat a főbb problémákat, energetikai lenyomatokat, melyek dominálnak a hallgatóság közt. Mindig úgy beszél, hogy a kérdezőn kívül még legalább 20 ember kapjon választ kérdésére, melyet magában őrizget.

2008.10.18-án lehet jegyeket kapni az előadásra a helyszínen, 15.30-tól.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az előadás nyilvános, ezért nyugodtan terjesszétek bármilyen honlapon és fórumon.

Demuth János

A.J.Christian előadása Sopronban 2008.10.18.