Sopron.info.hu

Détári Lajos válthatja Dario Bonettit a soproni kispadon

  2007 jún 23 / #lapszemle

nso.jpgDétári Lajos a legesélyesebb az FC Sopron labdarúgócsapatának kispadjára. Az Olaszországba visszatérő Dario Bonetti távollétében egyelőre Végh Tibor vezeti az edzéseket, de a jövő héten Vízer László Máriusz megállapodhat az egykori világválogatott játékossal.


 Mint azt korábban megírtuk, Dario Bonetti másodjára is otthagyja az FC Sopron labdarúgócsapatát. Az olasz szakember hazájából kapott ajánlatot, ahol a harmadik vonalbeli Gallipoli együttesét irányítja a következő szezontól.

Sopronban még nem nevezték ki az utódját, ideiglenesen az egykori kiváló fehérvári védő, a Videotonnal 1985-ben UEFA-kupa-döntőig jutó Végh Tibor vezeti az edzéseket.

forrás: nso.hu

A hírek szerint Détári Lajos a legesélyesebb jelölt a soproni kispadra. Az egykori világválogatott játékos jelenleg Törökországban nyaral, de visszatérését követően átveheti az együttes irányítását.

Vízer László Máriusz, a klub többségi tulajdonosa egyébként a korábban Sopronban sikerrel dolgozó Pintér Attilával is tárgyalt.

forrás: nso.hu

az esettel kapcsolatban megkerestük Köteles Zsoltot, az FC Sopron ügyvezetőjét, akit még nem sikerült elérnünk. Az FC Sopron honlapja http://www.fcsopron.hu/ ugyancsak elérhetetlen