Détári Lajos válthatja Dario Bonettit a soproni kispadon

nso.jpgDétári Lajos a legesélyesebb az FC Sopron labdarúgócsapatának kispadjára. Az Olaszországba visszatérő Dario Bonetti távollétében egyelőre Végh Tibor vezeti az edzéseket, de a jövő héten Vízer László Máriusz megállapodhat az egykori világválogatott játékossal.


 Mint azt korábban megírtuk, Dario Bonetti másodjára is otthagyja az FC Sopron labdarúgócsapatát. Az olasz szakember hazájából kapott ajánlatot, ahol a harmadik vonalbeli Gallipoli együttesét irányítja a következő szezontól.

Sopronban még nem nevezték ki az utódját, ideiglenesen az egykori kiváló fehérvári védő, a Videotonnal 1985-ben UEFA-kupa-döntőig jutó Végh Tibor vezeti az edzéseket.

forrás: nso.hu

A hírek szerint Détári Lajos a legesélyesebb jelölt a soproni kispadra. Az egykori világválogatott játékos jelenleg Törökországban nyaral, de visszatérését követően átveheti az együttes irányítását.

Vízer László Máriusz, a klub többségi tulajdonosa egyébként a korábban Sopronban sikerrel dolgozó Pintér Attilával is tárgyalt.

forrás: nso.hu

az esettel kapcsolatban megkerestük Köteles Zsoltot, az FC Sopron ügyvezetőjét, akit még nem sikerült elérnünk. Az FC Sopron honlapja http://www.fcsopron.hu/ ugyancsak elérhetetlen

4640 / 1612 látogató

kapcsolódó cikkek

“Détári Lajos válthatja Dario Bonettit a soproni kispadon” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Köteles mint ügyvezetö teljessen megbukott! Inkább kitörölte a honlapot nehogy lelkileg is összeomoljon! Ilyen klubvezetéssel ami itt van soha nem érünk el sikereket!

 2. Milyen edzést vezet a Végh Tibi???
  Megint hülyének néznek bennünket.
  /a Sportban Sinkovits le is írja! /
  Hát nem hétfőn kezdődik a “felkészülés???
  Mire is készülünk??
  A leg rosszabbra!!!!
  Remélem Kötelesék magukkal vitték a honlap-nak csúfolt förmedvényt is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 + tíz =