Sopron.info.hu

Egy éjszaka, amikor a krimi és a kultúra összefonódik Sopronban!

  2018 jún 11 / #hírek

Idén a Rejtélyek Háza Sopron is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája kezdeményezéshez.  Országszerte 11 városban lehet részt venni ezen a különleges estén (Esztergom, Győr, Debrecen, Székesfehérvár, Siófok, Pécs, Kecskemét, Szeged, Sopron, Eger és Budapest) és még a programok között is segítünk eligazodni nektek a Rejtélyek Háza közreműködésével.

 

A résztvevők számára adott lesz egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak Sopron nevezetes helyszíneire ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom lesz fellelhető valamint egy fejtörő. Pont úgy, mint egy Agatha Christie regényben, és itt is csak a végére fog teljesen összeállni a kép.

 

A nagyjából két órás program magában foglal egy kellemes 2-2,5 kilométer hosszú sétát a város legszebb pontjain át, amely közben logikai feladatok tornáztatják meg az ember agyát, és a közös nyomozás élménye közelebb hozza a résztvevő csapat tagjait. Az eseményen korhatár nélkül lehet rész venni és jó hír, hogy a program 10 éves kor alatt ingyenes.

 

RÉSZTVEVŐKNEK: 

SOPRON – 2018. június 23.

IDŐPONTFOGLALÁS: Ezen a napon előzetes egyeztetés nélkül, BÁRMIKOR érkezhettek, 14:00-22:00 között.

KEDVEZMÉNYES ÁR: Ezen a napon diák áron (950Ft/fő) lehet részt venni a programon! 10 éves kor alatt INGYENES!

JÁTÉK MENETE: Érkezzetek meg a Gambrinus házba 14:00-22:00 óra között, és kérjétek a szervezőktől a kaland-feladatsorotokat!

 

További és bővebb részleteket a Facebook eseményben találhatnak az érdeklődők IDE KATTINTVA ! 


%d blogger ezt szereti: