Sopron.info.hu

Éjjel fizetné a büntetést az Ikva áruház parkolójában Sopron Csirkéje

  2018 okt 03 / #hírek

Még februárban számoltunk be róla, hogy a helyi Kétfarkú Kutyapárt passzívistái Sopront is “színesítették” az országban több helyen is figyelemfelkeltő jelleggel végrehajtott járdafestési akciójukkal. A helyi munka főszervezője és a kivitelezője az országos közszolgálati televízióban is nagy sikert aratott Sopron Csirkéjeként is hívott MKKP-os ex-képviselőjelölt Tichy-Rács József  volt. A tiri-tarka járdaszakaszok egyébként nem sokáig “díszítették” a várost, hiszen az önkormányzat megbízásából gyorsan visszaállításra kerültek az eredeti állapotok. Az ügy azonban feljelentéssel és bírsággal zárult, amely most új fejezetéhez érkezett, hiszen mint azt a szerkesztőségünknek is eljuttatott levélből kiderül Sopron Csirkéje fizetne, de utalni nem tud, ezért készpénzes fizetési lehetőséget kér, melyet – akár egy Hollywood-i filmben – hajnali kettőkor adna át a város egyik kihalt parkolójában az illetékeseknek. Mutatjuk a kérvényt! 

Akcióban a soproni  mini csirke falka / kép: cyberpress.hu archívum

 

Tisztelt Jegyző Úr/Hölgy!

A múlt héten kaptunk egy felszólítást a februári négyszínfestésünkkel kapcsolatban.
Tekintve hogy a csatolt levélben az Önök által hivatkozott dokumentumok köztisztasági szabálysértés miatt részesítettek minket figyelmeztetésben, én személy szerint kíváncsi lennék hogy polgári peres eljárásban a korábban elutasított rongálás vádját mivel támasztanák alá.
Szeretnénk azonban Sopron város Önkormányzatának még egy esélyt adni arra, hogy az adófizetők pénzét értelmes dolgokra költse, így az összeget szándékunkban áll visszafizetni.
Magánszemélyként bankszámla fenntartására nem vagyunk kötelezve, kérem ennek figyelembevételével készpénzes fizetés lehetőségét biztosítsák!
Javaslataim a fizetés helyére, idejére:
– október 3. reggel 8:00 az Igazgatási osztályon
– október 6, hajnal 2:00 az Ikva áruház parkolójában
Üdvözlettel:
Tichy-Rács József
Sopron Csirkéje

%d blogger ezt szereti: