Sopron.info.hu

Fotópályázat a Magyar Fotográfia Napja alkalmából!

  2018 aug 27 / #hírek

Augusztus 29., a Magyar Fotográfia Napja alkalmából az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet, amelyre a fertődi Esterházy-kastély, valamint a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készült fotókat vár. A fotópályázatra 2018. augusztus 29 és november 29. között várják a képeket. A fotópályázat a Soproni Fotóklub szakmai támogatásával valósul meg.

 

A díjazott képeket a Soproni Fotóklub által felkért szakmai zsűri választja ki.  A helyszínenként legjobb 20 fotóból (kategóriánként 10-10 db.) az eredményhirdetést követően kiállítás is nyílik az Eszterháza Központ szervezésében a fertődi és a nagycenki helyszíneken.

Kategóriák:

  • A) Épített örökség
  • B) Természeti környezet

A pályázat nyílt, azon foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet.

A pályázatra 2 kategóriában összesen 8 db, kategóriánként max. 4-4 felvételt lehet digitálisan beküldeni.

A digitális képek JPG formátumban, sRGB színmódban, 5000×3536 pixel méretben (a kép magassága max. 5000 pixel, szélessége max. 3536 pixel), 300 dpi-ben küldhetők.

A fájlokat az alábbiak szerint kell elnevezni: Alkotó neve, a kép címe, a kategória és a kép sorszáma

(Pl.: Regős_Bendegúz_Barokk_romantika_B1).

 

A digitális képeket, a fotópályázatra létrehozott e-mail címekre kell elküldeni. A fertődi Esterházy-kastély területén készített fotókat a fotopalyazat@eszterhaza.hu címre , a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készítetteket a fotopalyazat@szechenyiorokseg.hu címre kérik beküldeni.

A fotópályázat részletes leírása és szabályzata a fertődi Esterházy-kastély (http://www.eszterhaza.hu/), illetve a nagycenki Széchényi-örökség hivatalos honlapján. (http://www.szechenyiorokseg.hu/) olvasható.

 

 

 

 

 


%d blogger ezt szereti: