Gondolatok az „új” soproni usziról.

Nem szeretném, ha bárki azt gondolná, hogy nem örülünk neki, hogy végre történt valami Sopronban.

Az uszodai beruházás remekül sikerült, ezt bizonyítják a statisztikai adatok (tavalyihoz képest 80%-os növekedés). Számolásaim szerint kb. 2-3-4 év alatt megtérül a beruházás, de ez természetesen időjárásfüggő.

Azonban nem tudok néhány hiba mellett elmenni szótlanul, ami az előző években megszokott osztrák strandokon máshogy és szerintem jobban működik.

  1. A gyerek pancsoló medence kicsit kicsire sikerült, de lehet, hogy pár év múlva amikor az újdonság ereje lecseng elég lesz a mérete.
  2. Forró nyári napokon lezárják a csúszdákat este 7-kor mint ha sötét és hideg lenne, pedig a strand 20,00 óráig van nyitva. Elég lenne 19,30 esetleg 45-kor lezárni.
  3. Amit végkép nem értek, hogy a büfének miért kell 7-kor bezárnia, pedig minden hazamenő gyerek kérne még egy fánkot, fagyit, üdítőt, rágót, és az apukák esetleg innának egy-két sört. stb …. Ha ez a büfét üzemeltetőnek a szerződésében szerepel akkor ezt azonnal meg kellene változtatni, mert egy vállalkozónak nagyon nem mindegy a napi bevételébe, hogy még az utolsó órában mennyi forgalmat csinál. Azonban ha ez az Ő döntése lenne akkor „hülye”, de ezt nehezen tudom elképzelni a mai világban.
  4. Az árak még mindig arra sarkalnak sok családot, hogy át járjanak a szomszédos strandokra mert a szolgáltatások sokkal jobbak (több a csúszda és a trambulin, stb) és még mindig a belépőjegy árak egy 4 tagú családnak sokkal olcsóbbak, mint a soproni usziba.És még valami a belépővel, ha valaki 5—ig dolgozik és fél 6ra ér fel, hogy egésznapos munka után felfrissítse, magát akkor is ki kell fizetnie azt az árat amit 4 órakor érkezőknek kell fizetni. Ez 940 ft amit egy picit sokallok, mert ez Siegendorfban 1,50 cent.
  5. A wc-ket szépen kialakították, de este 7 felé uszik a wc vízben és vizeletben, sárban és bélsárban. Valamiért ez nem így van oda át, pedig ott is magyarok fürdőznek legalább 50%-ban.A férfiakknál gyönyörűen egy magasságban vannak felszerelve a pisoarok mindha egy strandon csak 182 cm magas férfiak lennének. A gyerekek úgy ágaskodnak lábújhegyen, hogy legközelebb meggondolja eljön-e még egyszer vagy inkább bele ereszti a medencébe.

Ezt a pár észrevételt egyébként viszonylag kevés pénzből és egy kis odafigyelésből meg lehet oldani.

Ha van más észrevételetek szóljatok hozzá a cikkhez, hátha elolvassa valaki aki tud valamit tenni ezeknek az ügyeknek megoldása érdekéban.

3522 / 1454 látogató

kapcsolódó cikkek

“Gondolatok az „új” soproni usziról.” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Kíváló észrevételek sokaságát, annyival egészíteném ki, hogy az öltözőbe nincs akasztó- ami 100 ft-os tétel és, hogy komplett vicc uv riadó napján 7-kor lezárni a hátsó medencéket- a csúszda lezárása után azonnal- mikor mindenhol azt harsogják ne vigyük a gyerekeket 5-ig napra. Szegénykéknek nem sok idejük madarad.

  2. …és a büfénél, az átjárónál az a régi lekerített lépcső olyan mocskos, hogy az már kritikán aluli. Több éves mocsok, pókháló díszíti a szemünk előtt..hogy ezt nem veszi senki dolgozó észre, azt nem hiszem, viszont, ha nem zavarja őket az azt jelenti, hogy le sem szarják a munkahelyüket, a vendégeket…

  3. Ár, ár, ár. Marketinges nem látta az árlistát az már biztos…

  4. ….Ja, és az akasztótlan öltözőben nincs egy járólap sem, úgyhogy a ruhát teheted le a vizes lábaktól felázott sáros földre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − tíz =