Sopron.info.hu

Három személyt is előállítottak csütörtökön megyénkben

  2018 Júl 27 / #hírek

A rendőrök három körözött személyt fogtak el az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye területén.

Győrben, a Kossuth utcában igazoltattak a rendőrök 2018. július 26-án 10 óra 39 perckor egy fiatalkorú lányt. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 17 éves fiatalt a Soproni Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözte. A lányt elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a gyermekvédelmi intézet munkatársának átadták.

A rendőrségre egy férfi telefonált 2018. július 26-án 21 óra 28 perckor és bejelentette, hogy tudomása szerint körözés van ellene kiadva. A rendőrök az adattárakban történt ellenőrzés során a bejelentő által elmondottakat visszaellenőrizték és megállapították, hogy ellene a Soproni Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. A férfit a mosonmagyaróvári járőrök a megadott címéről előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Sopronban a járőrök egy 33 éves szombathelyi nőt igazoltattak 2018. július 26-án 15 óra 35 perckor. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy az asszonyt a Szombathelyi Járásbíróság körözi, ezért őt elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd a megyei rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

Nyitókép illusztráció!


%d blogger ezt szereti: