Sopron.info.hu

Henrici Duett Menü a Szélmalomban

  2010 márc 03 / #gasztro

Március 12-én, ára 7900Ft borral együtt! Horváth László Konyhafőnök Henrici étterem Kismarton és Kónya Tamás

jelentkezni:0036302355139

Amuse bouche:
Olíva olaj, sózott vaj, hummusz
Házi sütésű olajbogyós-, hagymás- és diós kenyér
Pácolt borjúnyelv kesudiós kelkáposztán
Blanc de noir 2008. Weninger Pincészet

Lazac és fogas carpaccio fürjtojással, parmezánforgáccsal és borsmentával
és
Korianderes, szezámolajos sárga uszonyú tonhal tatár daikon (retek) levélkékkel
Soproni Kékfrankos rosé 2009. Taschner Pincészet

Medvehagyma hableves
és
Szarvasgombás olajjal illatosított burgonya hableves rózsaszínre sütött kacsamell szeletkékkel
Soproni Királyleányka 2009. Ákos István

Fertő tavi harcsafilé levegőn szárított sonkában sütve, bazsalikomos vékonymetélten
és
Kókuszos garnélanyárs tavaszi tekerccsel , édes chili szósszal
Soproni Korai Piros veltelini 2009. Taschner Pincészet

Médiumra sütött marhahátszín spenótos burgonyatortán, Kékfrankossal készült hagymával
és
Báránylapocka karamellizált puliszkakorongon ratatouille-jal
Soproni Kékfrankos Balf 2007. Weninger Pincészet

Mangós-kókuszos tortácska csokoládé habbal, golgotagyümölcs fagylalttal
Soproni Zenit késői szüret 2008. Vincellér-ház

Petit Four
Soproni Cuvée 2006. Ákos István