Sopron.info.hu

Jakál Adrienn ( Párbeszéd ): Ha sokan megyünk el szavazni, a Fidesz legyőzhető!

  2018 Már 09 / #csak úgy

Jakál Adrienn portálunknak elmondta, hogy ellátogattak a Nagycenken kihelyezett Orbán Viktor plakátokhoz, amelyekben természetesen kárt nem okoztak, azonban mellékeltek alá egy-egy üzenetet a demokrácia jegyében.

Jakál Adrienn a Párbeszéd soproni szervezetének elnöke / fotó: cyberpress.hu archívum

 

Jakál Adrienn ( Párbeszéd Soproni szervezetének elnöke ): Ha sokan megyünk el szavazni, a Fidesz legyőzhető!

A Fidesz aktivisták által Nagycenken kihelyezett plakátok jól mutatják a politikájukat és jövőbeni elképzeléseiket. Értelmes javaslatok helyet pusztán egy személyi kultusz kiépítése és életben tartása a céljuk.

A Fidesz az elmúlt 8 éves kormányzásuk alatt csak a stadionokat és klientúrájuk meggazdagodását tudja felmutatni, miközben tönkretették az egészségügytől, az oktatáson keresztül mindent, amihez hozzányúltak.  Az elmúlt időszakban kormányzás helyett pusztán a gyűlölet propagandájukból élnek és a kedves vezető iránti feltétlen rajongást hirdetik. Eszeveszett ámokfutásukban már nem is tudják eldönteni, hogy éppen kit gyűlöljünk vagy hibáztassunk, a Facebooktól Bécsen keresztül mindenki ellenük esküdött össze, pusztán azért, mert valamivel mindig félelemben kell tartani az országot.

Hódmezővásárhely megmutatta, van más választás! Ha sokan megyünk el szavazni, a Fidesz legyőzhető! Ha azt akarjuk, hogy ne a gyűlölet uralja a mindennapjainkat, ha egy normális országot akarunk, ha nem akarjuk, hogy a Fidesz folytassa a lopásokat, április 8-án menjünk szavazni!


%d blogger ezt szereti: