Sopron.info.hu

Kung Fu Panda – A nyár sikerfilmje!

  2008 jún 26 / #mozimánia

Kung Fu Panda – A nyár sikerfilmje!A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó…ami nem éppen előny, ha az ember – vagyis panda – a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel – Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal – gurujuk, Shifu mester vezetésével.

Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát, és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével – és terjedelmével – a feladat megoldásán fáradozik, és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.

színes magyarul beszélő amerikai animációs film, 2008

Munkatársak: Forgalmazó: UIP-Duna Film , Gyártó: DreamWorks Pictures, Forgatókönyvíró: Jonathan Aibel, Forgatókönyvíró: Glenn Berger, író: Ethan Reiff, író: Cyrus Voris, Szereplő (hang): Jack Black (Po), Szereplő (hang): Dustin Hoffman (Shifu), Szereplő (hang): Angelina Jolie (Tigress), Szereplő (hang): Ian McShane (Tai )

Premier: 2008. július 3. (Magyarország)

Forrás: Port.hu