Sopron.info.hu

Mágel Ágost (FIDESZ): Gyáván megfutamodott a soproni ellenzék

  2017 dec 22 / #csak úgy

A csütörtökön lezajlott soproni közgyűlésen a rendkívüli ülés utolsó napirendi pontja volt – ami egyébként elfogadásra került – hogy Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése fogadja el azt az előterjesztést, miszerint városunk képviselőtestülete felkérést intéz a soproni polgárok és civil szervezetek irányába, hogy a Soros terv ideológiáján keresztül bevándorlást szervező irodák, migráns táborok ne tudjanak letelepedni városunkban. A közgyűlés után Biczi László, az MSZP önkormányzati képviselője juttatta el állásfoglalását a napirendi pont elfogadásával kapcsolatban, amelyre a Fidesz Soproni Szervezete nevében Mágel Ágost önkormányzati képviselő reagált.

Mágel Ágost / fotó: Leczovics Zsolt

 

Mágel Ágost önkormányzati képviselő (FIDESZ): Gyáván megfutamodott a soproni ellenzék

A közgyűlés városunk polgári hagyományainak és értékeinek megőrzése, és az itt élők biztonsága érdekében állásfoglalást fogadott el a Soros György migránsszervező irodáival szemben. Mindezt egyedül a FIDESZ támogatta.

Miközben napi rendszerességgel szájkaratézik a soproni MSZP a legkülönbözőbb témákban, amikor valóban felelős döntést kell hozni, akkor sem ők, sem a többi ellenzéki párt nem áll ki a soproniak érdekében.

Szégyen, de még mindig ott tartunk, hogy az MSZP szerint mondvacsinált, kreált problémát próbál megoldani a FIDESZ, miközben 1 millió migráns érkezett Európa területére. Jó lenne, ha az MSZP végre nyitott szemmel járna a világban, és nem egy vaksötét szobából irogatná a közleményeket.

A helyi MSZP most már nyíltan is felsorakozott a Soros-terv megvalósítása mellett, számukra, és a teljes helyi ellenzék számára elfogadható az, ha Sopronban álcivil, külföldről fizetett Soros-szervezetek szervezik a migrációt. Célunk, hogy megvédjük a családokat és azokat az értékeket, amelyeket elődeink ránk hagytak.

Miközben az MSZP azon siránkozik, hogy a város megtelt, nyugodtan végignéznék, ahogy Soros szervezetei migránsok százait költözteti Sopronba.

A teljes soproni ellenzék gyáván megfutamodott, amikor a közgyűlés erről a fontos kérdésről tárgyalt. Ismét bebizonyították, hogy nem lehet rájuk számítani sem az ország, sem a város megvédésében. Ha rajtuk múlna, templomok helyett mecsetekkel lenne tele a város.

Mindezt legnagyobb keresztény ünnepünk előtt.

Áldott karácsonyt kívánunk!

 

Mágel Ágost 

Sopron, 2017.12.22.

 

 

 

cyberpress.hu


%d blogger ezt szereti: