Sopron.info.hu

Mi lesz veled SVSE? Az önkormányzat biztosítékot vár!

  2018 jún 08 / #Cikkmix

Még mindig sok a kérdőjel az Soproni VSE labdarúgó csapatának jövőjével kapcsolatban és bizony megnehezíti a tájékozódást az is, hogy a gyakorlatban nem sok hivatalos információ lát napvilágot a klub háza-tájáról.

fotó: Leczovics Zsolt

 

Ezt a csendet törte most meg 2018.06.08-án  Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata, aki az alábbi közleményt adta ki a hozzájuk köthető jövőbeni támogatással kapcsolatban:

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY:

Sopron önkormányzata elkötelezett a város sportéletének támogatása mellett

Önkormányzatunk az SVSE labdarúgócsapatát a sikeres NB III-as szereplés érdekében – a korábbi, magasabb osztályhoz hasonlóan – továbbra is évi 25 millió forinttal és a városi stadion ingyenes használatával kívánja támogatni.

Ennek feltétele, hogy az SVSE ügyvezetése június 15-ig mutassa be az önkormányzatnak azokat a dokumentumokat, amelyek alapján kijelenthető, hogy a klubnak nincs adóssága, elindulhatnak az NB III-as bajnokságban, valamint a 2018/2019-es NB III-as bajnoki szereplés pénzügyi fedezete rendelkezésre áll.

Bízunk abban, hogy az SVSE ügyvezetése biztosítani fogja az NB III-as induláshoz szükséges feltételeket annak érdekében, hogy ne szűnjön meg a soproni csapat.


%d blogger ezt szereti: