Sopron.info.hu

Nagyberuházás Parndorfban!

  2018 nov 08 / #hírek

A térségünkből is sok vásárlót vonzó népszerű “Bevásárló város”  Parndorf, egy új megaberuházás előtt áll, hiszen egy olyan “Szabadtéri központ” kerül hamarosan megvalósításra,  ahol 18000 négyzetméteren kínálnak majd a vadászoknak, a lovasoknak, a búvároknak és többek közt a golfozóknak is egy minden igényt kielégítő bevásárló központot.  A kivitelezés hamarosan kezdetét is veszi és a tervek szerint 2020 tavaszán már meg is nyílhat. – számol be a BVZ.at

Látványterv arról, hogyan fog kinézni madártávlatból a “Kültéri Center” / kép forrása: BVZ.at.

A beruházás egy karintiai vállalthoz, a Outdoor Zentrum Errichtungs-GmbH-hoz köthető, akik egy olyan komplexumot terveztek, amely nek profilja hiánypótló ebben a térségben, ezzel is kielégítve azokat az igényeket amelyek felmerültek. Ilyen például egy olyan vadászati felszerelés üzlet, ahol egyedülálló választékkal várják majd a vásárlókat, és ahol a “szimpla” fegyver értékesítés mellett lehetőséget adnak arra is, hogy azokat kipróbálhassák az érdeklődők, mégpedig egy speciális földalatti lőtéren.

No persze a számtalan földszinti üzlet mellett –  ahol közel 50-60 kereskedelmi egységnek tudnak majd helyet biztosítani – az emeleti részen lesznek bérelhető  irodák is, de ott kapnak majd helyet az  éttermek, kávézók és a bérelhető konferencia terem is.

A központ megépítésében az üzemeltető különös hangsúlyt kíván fektetni a környezetre, így összesen 8000 négyzetméternyi zöldterületet és egy tározót is kialakít valamint mélygarázst is tervez a komplexum alá.

 

További látványterveket IDE KATTINTVA lehet elérni, a bvz.at oldalán. 

 

A térképen külön jelölve a beruházás helyszíne / kép forrása: BVZ.at


%d blogger ezt szereti: