Sopron.info.hu

Sógor Ferenc az MSZP jelöltje a soproni időközi választáson!

  2018 máj 24 / #hírek

Időközi önkormányzati választás lesz 2018. július 15-én Sopron belvárosi kerületében, ahol azért van szükség erre, mert az áprilisi országgyűlés választásokon a szavazatok alapján Barcza Attila parlamenti mandátumot nyert, így a helyi önkormányzati testületben hivatalosan is lemondott a betöltött pozícióiról, így az általa képviselt belvárosi körzet képviseletéről is. Sopron Megyei Jogú Város közgyűlésének döntése értelmében így időközi választást írtak ki erre a körzetre, amellyel kapcsolatban az MSZP Sopron és környékének helyi szervezete csütörtökön hivatalosan is bemutatta a jelöltjét Sógor Ferenc személyében.  A képviselőjelölt indulását Póczik Roland, az MSZP helyi szervezetének elnöke jelentette be a Magyar utcai pártházban , ahol hangsúlyozta, hogy mindenben segítik és támogatják a kampányban jelöltjüket és igyekeznek annak érdekében mindent megtenni, hogy Sógor Ferenc mandátumot szerezzen a helyi önkormányzatban, ahol a belvárosiak képviselete így jó kezekbe kerülne. 

Sógor Ferenc képviselőjelölt (b) és Póczik Roland, az MSZP Sopron és környéke szervezetének elnöke (j)

Póczik Roland a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a soproniaknak minden bizonnyal nem kell különösebben bemutatni Sógor Ferencet, hiszen a lokálpatrióták tudják, hogy ő a történelmi belváros tudója és lelkiismerete és bátran mondhatni, hogy ő egy ikon a leghűségesebb városban. Sógor Ferenc népművelő, aki évtizedekig az egyetemes kultúrát és a soproni fiatalok tízezreit sikerrel hozta közelebb egymáshoz és akinek munkásságát a tisztesség, a tehetség és az elhivatottság háromsága jellemzi.

Póczik Roland hozzátette, hogy ha léteznek a jelenkorban polihisztorok, akkor bátran állítható, hogy Sógor Ferenc az egyikük és pont ezért bátran és büszkén ajánlja őt a soproni, belvárosi szavazóknak!

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Sógor Ferenc  – az MSZP helyi szervezetének meggyőződése szerint –  maximálisan a legmegfelelőbb személy arra, hogy a soproni belvárosban élőket képviselje az önkormányzatban!

Póczik Roland hozzátette azt is, hogy jelen állás szerint a Jobbik nem indít önálló jelöltet a soproni időközi választásokon, így a kormánypárt emberével szemben egy ellenzéki induló áll szemben, aki nem más mint Sógor Ferenc! Az MSZP arra kéri a választópolgárokat, hogy 2018 július 15-én, az önkormányzati választáson szavazataikkal Sógor Ferencet támogassák!


%d blogger ezt szereti: