Teltház

A hétvégén országszerte egy normál mozijegy árának több, mint a feléért lehetett filmet nézni. Ezt az akciót mi is kihasználtuk. Próbáltam a bevásárló központban működő mozi egyik munkatársával beszélni, hogy rendeljek két jegyet.

Gondoltam, fő a biztonság. A telefon kicsengett, de, mint utóbb kiderült, annyian álltak a pénztárnál, hogy senki sem tudta felvenni a kagylót.

Azért mi elmentünk, lesz ami lesz. Sajnos az történt amire számítottam. A tervezett filmre nem volt egymás mellé jegy, csak négy külön-külön jegy. Így maradt egy másik film, amire a plakát alapján azt gondoltuk, animációs film lesz.

Csalódnunk kellett, csak a főhősök voltak computerrel elkészítve. Pár jó beszólást leszámítva szörnyű volt a film és nem is kategorizálnám gyerek filmnek. Bár a mai gyerekeknél sose lehet tudni.

A pozitív oldalt nézve viszont kész öröm volt látni, hogy 540 Ft-ért teltházzal vetíthették a filmeket. Csak lestünk, mint a moziban, hogy milyen sokan voltak!

Igazán lehetne többször is ilyen akció, talán újra fellendülne a filmszínházak bevétele.

12946 / 3648 látogató

kapcsolódó cikkek

“Teltház” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ezt papolom évek óta, hogy a Cinema City ostoba vezetőségének rá kellene jönnie, ha mondjuk felére csökkentik a jegyárakat, akkor nem kétszer annyi, hanem soxor annyi látogatójuk lenne. Ehelyett a kis forgalmuk hatására magas árakkal dolgoznak, hogy meglegyen a bevétel. Pedig a több néző magasabb catering bevételt is jelent, meg gondolom az sem mindegy, hogy hányan nézik a filmek előtti reklámokat. Több helyen is megcsinálták egyébként a drasztikus jegyár csökkentést (pl. Kecskemét), és meg lett a pozitív eredménye.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 5 =