Sopron.info.hu

Testelhagyás – Tudatos álmodás 2. rész

  2007 ápr 18 / #ezo

Technikák a tudatos álmodáshoz:

1.
Lefekszel, figyelsz magadra, figyeled a gondolataidat. Elkezdessz gondolkodni,agyalsz,jön elő a jelen,a közelmult,a régebbi múlt,a régi múlt,elkezded megváltoztatni a múltot,kezdesz belefolyni a cselekménybe, és elkezdenél álmodni de ÁLLJ! Csípd meg a pillanatot,és gyere vissza, és ne aludjál bele. Ezt 5-6 után már azt veszed észre,hogy tudsz gondolkodni álmodban,és tudatosan vagy benn az álmodban! Cselekvő tudsz maradni álmodban.

2.
Próbállj meg naponta 10 szer átnyulni a falon, úgy hogy tudd,sikerülni fog. Vágyni kell rá, és ha nem sikerül akkor mondani kell : Persze,hogy nem sikerül,hiszen fizikai síkon vagyok. Utána fél óra múlva megint nyúlj át stb. Mindig mondd el azért nem sikerül mert itt vagyok ezen a síkon.
Álmodban is átnyúlsz majd, magadtól és meglepődsz,hogy sikerült,
és akkor majd felébredsz álmodban,hogy álmodsz, és akkor megint tudatos vagy álmodban. Ezen gyakorlattal az elmét tréfáljuk meg egy picit, és zökkentjük ki…..ezáltal léphetünk be tudatosan álmunkba.

3.Testkilépés gyakorlat:

Számos technika létezik a testelhagyáshoz, íme egy kedvenc gyakorlat….de mint mindenhez ehhez is sok gyakorlás és nagy türelem szükséges.

Hanyat fekvés, nyugalomban!Lazítsd el magad, érezd nincs tested,
Csak bizsergés van. Érzékszervek eltünnek. Fejtől kezdd a lazítást. Lassan, lazítsd el teljes tested, minden végtagod. Szépen lassan, nyugodtan. Ne kapkodj. Juss el arra a szintre, amikor már nem érzed a tested, hanem mint egy kődarab vagy jelen. Ez nagyon fontos, tökéletes lazítás nélkül nem jutsz tovább. A legjobb, ha alvás után gyakorolsz, amikor eleve laza a tested, és még nem pörög benned annyi gondolat.

Utána fej mögött másfél méterre elkezd bizseregni egy gömb, energia, és azt behúzod,berántod a testedbe mint egy hullám csapkod elöre hátra majd megnyugszik. Megint húzd be és megint és ne engedd megnyugodni hanem hullámoztasd. Gyorsítsd a hullámot , köröztesd benned, míg kialakul egy gömb ami forog, izzik benned. Hangot is hallhatsz, zúgást….ez jele annak, hogy már kezded elhagyni a fizikai síkot, kezdesz az asztráltérbe koncentrálni. Ekkor ha megvan fordulj át a másik oldaladra és ekkor Kiszakadsz a testedből.
Előszőr nem látsz, akarni kell látni is. Maradj a tested mellett, ne menj sehova, szokd a szitut, tanulj meg fel,le,hátra,előre,vezényszavakkal közlekedni. Nem pánikolsz, nem lehet semmi, biztonságban vagy.
Visszalépésnél automatikus hang vagy érzés esetén
Direkt módszer ha ráfókuszálsz egy pontra, ekkor máris bejön az elme és visszaránt. Biztonságban vagy mert nem lehet bajod a testedben, ez a te várad. Ne feledd: A tested nem hagyod el, csak máshová fókuszálsz.

„A tudatos ember felfedez,nem magyarázkodik
A magyarázkodás az ostobáknak való.
Utazásnál mindig csak megfigyelj, ne éld bele magad semmibe, ne jöjjön vágy,mert akkor visszajössz.”

Fedezz fel mindent!

Sok sikert kívánok mindenkinek, és várjuk az élménybeszámolókat….

Sziasztok.

Demuth János
http://ezoterikasopron.uw.hu