Sopron.info.hu

Voksán Virág interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 júl 13 / #ezo

Voksán Virág interjúja a Sopron.info-nakVoksán Virág fotómodellel, playmate-tel, Demuth János készített interjút. Kedves Virág. Először is had köszönjem meg a Sopron.info.hu olvasói nevében, hogy elvállaltad az interjút, és válaszolsz néhány kérdésemre.

Jártál –e már Sopronban, és fűződik-e valamilyen kedves emléked városunkhoz?

Soproni emlékeim egészen a gyerekkoromra nyúlnak vissza, mikor szüleimmel nyaralni, pihenni jártunk arra felé. Ilyenkor több napot is ott töltöttünk. Következő emlékképem a városról már nem olyan régre nyúlik vissza, néhány éve lehetett,mikor az egyik Soproni híres disco-ban voltam VIP /hirdetett Playmate vendég néhány szintén playmate barátnőmmel.

Szeretnék kicsit beszélgetni veled a Holisztikus életmódról, a test-lélek-szellem harmóniájáról és a prevenciós, megelőzési eljárásokról. Ezek milyen fontossággal bírnak életedben, és mit teszel meg értük? Kérlek, beszélj nekünk erről egy kicsit bővebben.

Nagyon fontosnak tartom hogy összhangba hozzuk a testet,lelket,szellemet, hiszen a 3mas alkotta harmónia sugárzik,és meg lehet ítélni valakiről már csak egy beszélgetés folyamán,hogy ezen 3 dolog összhangban van e egymással az illetőnél. Akik harmóniában élnek önmagukkal, azoknak jobb a kisugárzásuk is a többi ember felé, és mint tudjuk,ennek nagyon fontos szerepe van az életben és a más emberekkel való kapcsolatokban.

Én igyekszem a testem formálása (edzés, sport, egészséges táplálkozás) mellett a szellememet is formálni, például olvasással. A lélek már egy kicsit bonyolultabb dolog, de azon is lehet segíteni relaxálással, tudatos gondolat eltereléssel/fókuszálással.

Mit gondolsz, mi napjainkban az embereknek a legfőbb testi-lelki-szellemi problémájuk?

Sajnos manapság az emberekben nincs összhangban ez a 3 tényező, általában a 3ból az egyik irányba el van tolódva az egyensúly. Ezen fontos lenne változtatniuk, de amíg az ember nem képes önmaga felismerni ezt, addig sajnos nem is lesz képes változtatni rajta.

Milyen megoldást tudsz javasolni, tanácsolni nekik?

Fontos hogy felismerjék a hiányosságaikat, akár barátaik vagy ismerőseik segítségével, majd elhatározni a változtatásokhoz szükséges lépéseket,amiket utána eltökélten és kitartóan kell véghez vinni.

Melyik honlapon, oldalon olvashatnak rajongóid többet rólad?

Akár a személyes weboldalamon: www.voksanvirag.hu , vagy pedig a dj-s oldalamon: www.djflower.eu

Mit üzensz a Sopron.info és az Ezoterika Sopron olvasóinak?

Mindig küzdjenek az általuk kitűzött célért, nem szabad feladni,fontos a kitartás. Csak ily módon lehet valamire is jutni az életben.

Nagyon szépen köszönöm még egyszer, hogy elvállaltad az interjút, nagy örömet okoztál nekünk.

Demuth János