Sopron.info.hu

VOLT 2007 – Lővér Camping

  2007 júl 03 / #Volt Fesztivál 2007

VOLT 2007 - Lővér CampingKis városunk sok mindennel büszkélkedhet, mint, minden város. Sopronban is épültek házak, utcák, terek amelyeket neves tervezők építtettek és neves emberek lakták. A földrajzi fekvésnek köszönhetően – ami nem a tervezők munkája – hegyek, dombok, sík terepek, tavak, Nemzeti Park, mind meglelhetőek. Gyalog, biciklivel, na jó autóval, vagy madártávlatból, különböző kilátók segítségével. Az idei VOLT Fesztivál területét szinte mindenhonnan látni. A hegyoldalban rejtőzködik a Lővér Camping, ami már 5. éve ad helyet Sopron egyik legnagyobb nevezetességének, a VOLT-nak.

A hely tökéletes. Számomra a legnagyobb előnye az, hogy szabadtéren van. A ‘díszlet’ tavaly volt a legtutibb, amikor is teli Holddal a király kék égen, csöröghettünk a De Phazz-ra! A levegő mindig friss, nincs dunctos üveg hatás, a fű és a fa is nő, igy nem sivatagban kell a sátrakat felverni, hanem jó kis hűsben, ami, ha kánikula van nem utolsó szempont. Remélhetőleg marad a jóidő, az esőt kis ideig tűröm, de csak azért, mert az már hozzá tartozik a minden éves programhoz. A színpadokon kívül idén számtalan új bolondság lesz. Például bicikli kölcsönző. Gondolom, a városba is le lehet majd tekerni velük. Magam is a kétkereküt hajtom, jelenthetem, hogy Sopronban nincsenek nagy távolságok, nem lesz gond a kilométerekkel. A gumiköteles daru sem hiányozhat, ami tutira megnöveli az ember adrenalin szintjét! Nekem a látvány bőven elég! Az élő teke még viccesebb, valószínű spicces állapotban egyszerűbb is eltalálni a sörös bábukat.

Aki hűsre vágyik a jégpályát ajánlom, aki egy pohár egészségre szomjas annak a tejbár ad üdítő felfrissülést. Nem kell megijedni, lesz idén is pálinkaház, bornegyed, ételekben gazdag standosok, árusok, felvilágosítók. Egyszerűen nagyszerű, hogy idén is van VOLT. Köszönjük a rendezők, szervezők munkáját, nélkülük nem jöhetne létre ez a kultikus rendezvény, ahova emberek tízezreit hozzák össze. Az érzékenyebb hallású soproni emberek türelmét előre is köszönjük.
Kalandra fel!

Zsuzsesz