Sopron.info.hu

2020-ig hosszabbított a Sopron Basket magyar magja

  2018 jan 19 / #sport

Már kilenc játékos rendelkezik szerződéssel a következő szezonra is!

2020sopronbasket

Mind eredmények, mind a jövőt érintő kérdések tekintetében csodálatosan alakult a Sopron Basket számára az új esztendő. Nincs megállás a jó hírek tekintetében, a napokban újabb három igen fontos szerződés-hosszabbítás aláírására került sor az Euroligában szerdán a legjobb nyolc közé jutó klub háza táján.

A jövőt biztosító magyar játékosok közül a csapat rutinos kapitánya, Fegyverneky Zsófia, és a Soproni Darazsak Akadémia neveltje, Czukor Dalma már korábban aláírta a 2020-ig szóló szerződését. Most három fiatal, a szintén saját nevelésű, a válogatott februári összetartására is behívót kapott Weninger Virág, illetve a felnőtt válogatottban már stabil embernek számító Dubei Debóra, és Határ Bernadett is úgy döntött, hogy 2020-ig Sopronban folytatja pályafutását!

Velük együtt nem kevesebb, mint 9 (!) főre növekedett azon játékosok száma, akik a 2018/2019-es szezonban már biztosan Roberto Iniguez és stábja által öregbíthetik tovább Európa szerte városunk és a klub hírnevét: Fegyverneky Zsófia, Czukor Dalma, Dubei Debóra, Határ Bernadett, Weninger Virág, Angela Salvadores, Aleksandra Crvendakic, Tina Jovanovic, Turner Yvonne.

Török Zoltán ügyvezető csupán egy rövid mondatot fűzött hozzá a remek hírhez: “Csak a Sopron!”