Sopron.info.hu

4 gólt kapott az SVSE

  2018 máj 14 / #hírek

A Mosonmagyaróvár könnyed győzelmet szerzett a soproni stadionban.

Vasárnap rendezték a labdarúgó NB2 35. fordulóját, amin már tét nélkül játszott az SVSE, hiszen már biztosan visszaesik az NBIII-ba. A napokban már többek között a Nemzeti Sport is írt arról, hogy anyagi problémák miatt nem biztos, hogy vállalja a csapat a mérkőzést, végül mégis kiálltak.

Már a 18. percben kiállították az SVSE egyik játékosát, Kitl Krisztiánt, majd a 30. percben egy szabadrúgás svselogoután megszerezte a vezetést a Credobus Mosonmagyaróvár. A félidőig nem érkezett már gól egyik oldalról sem, utána viszont beindult a támadójáték, főleg a vendégeknél. A 63. percben már 0-2 volt az állás, majd tíz perccel később Eszlátyi második góljával már tényleg behozhatatlan hátrányba került az SVSE. Biztos ami biztos, még a 80. percben is betaláltak, de legalább egy szépítő gól behullott hazai oldalon is Szabó Viktor jóvoltából, így alakult ki a végeredmény:

Soproni VSE – Credobus Mosonmagyaróvár  1-4 (0-1).

MESTERMÉRLEG


Bekő Balázs:
 – Nehéz mit mondani… Ha a játékunkat nézzük, nem voltunk rosszabbak a Mosonmagyaróvárnál. A feszültség a mérkőzés végén az elmúlt időszakban tőlünk kívülálló okok miatt keletkezett.
Várhidi Péter: 
– Fontos három pontot szereztünk, hatodik hete veretlenek vagyunk. Elképesztően feszült mérkőzést játszottunk, kötelező volt a győzelem, és ezért volt nagyon nehéz. Szervezetten, jól futballozott a Sopron.

 %d blogger ezt szereti: