6ásos befejezés

6ásos befejezésA csapat ma megkoronázta a kupagyőzelem óta eltelt időszak teljesítményét, és reménytelen játékkal, hat gólt kapva, megalázva távozott a pályáról. Valószínű, ezeknek a nagyrészt helyi kötődés nélküli játékosoknak (Horváth András, Bagoly Gábor érdemei miatt, Rabózky teljesítménye miatt kivétel) semmit nem jelent, ami nekünk nagyon fáj: a valaha mindenkire veszélyesnek vélt, szimpatikus csapatból, akik Simon “ha nem fut, lehúzom a pályáról, mint egy szánkót” Tibor, és Pintér “hajtsál b**meg” Attila idején csúszott, mászott a pályán, most egy viccelődések célpontjává vált irányítás nélkül szédelgő zsoldos sereg lett.

Edzőnk? Selymes Tibort annyiszor alázta már meg Sopronban Márius Vízer, hogy a szakmai kompetenciáján túl, az emberi is erősen megkérdőjelezhető. Tulajdonosunk? Pénzügyi szerepvállalását, szereptévesztéssel ötvözi. Ha mindig mindenben Ő akar dönteni, akkor minek hív ide három hétre, három napra, vagy akár 24 órára bábokat a kispadra. Valószínű, ameddig a csapatnál marad, semmi esélyünk arra, hogy kilábaljunk az egyre mélyülő válságból. Sokan mondják, hogyha nincs Márius Vízer, nincs Sopronban foci. Most sincs. A közönség már kiabálni is fásult, nem érzi magáénak a csapatot. Egyes hangok szerint a városnak meg kellene vonnia a Sopron név használatát a Kft.-től, mert szégyent hoz rá. Ez kissé radikális álláspontnak tűnik, de az biztos, hogy valamit tenni kell, mert így a nézők bizalmán túl, az első osztályú szereplés jogát is elveszíthetjük. Ami jó hírnek tűnik, hogy a selyemzsinórt márt valószínűleg postázták, mert a lelátón ott ült Csertői Aurél, aki fiatal, agilis edző hírében áll. Ha igazak a feltételezéseim, és Ő veszi át Selymes helyét, nem csak a játékosokkal gyűlhet meg a baja, hanem Márius Vízer súgóival is, akik sokak szerint a mostani gyalázat fontos szereplői. Ui.: Selymes Tibor ne vesződjön a téli felkészülés tervével.

4303 / 1498 látogató

kapcsolódó cikkek

“6ásos befejezés” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Ne felejtsük el, hogy idén tavasszal volt egy 7 mérkőzést felölelő veretlenségi sorozatunk Dárió Bonettivel. Neki azért kellett mennie, mert nem játszatta az alibi kiráy Cotánt, aki mint kiderült Wizer nevelt fia… Gerincességből jelesre vizsgázott egy megszállott edző Nagy Tamás, aki Wieser utasítására nem volt hajlandó kirúgni a nacionalistaként megrágalmazott csapatkapitányunkat, ezért őt rúgta ki a tulaj. Ne felejtsük fejétől bűzlik a hal. 50 évesen már nem változnak az emberek. Ilyen talpnyalókkal mint akiket iderendelt a tulaj, ( vezetés, masszőrök, sejmes, gendúr, állmenedzserek, és a keleti határszélről a mérkőzésre ideküldött állmenedzserek és tanácsadók mellett egyetlen edző ( szentes, nagy t. pintér, csertői stb. ) sem lehet sikeres!

    Fejétől bűzlik a hal. Februárban majdnem elszakadt az önkormi és a tulaj kapcsolata. Akkor a László Csaba kinevezése kapcsán – a SOPRON név megvonásának hatására – meghátrált a Márius úr…

  2. Debreceniként is nagyon szeretem a városotokat. Valamit kezdenetek kell a mostani gárdával, mert ez nem a tiétek. Hogyan lenne az, amikor a tulajtól kezdve a játékosokig mindenki zsoldos? Egyszerűen nincs bennük “ide tartozom” érzés. Amit meg a tulaj művel az edzőkkel, az meg már nem is nevetséges. Naponta új edző? Lassan be sem kell mutatkozni egymásnak, mert minek. Így egy zöldséges boltot sem lehetne tisztességesen üzemeltetni, nemhogy egy csapatot. Ha minden marad a jelenlegi helyzetben, akkor egyenes út vezet a megsemmisülésetekbe. Sajnos.

  3. emlékszem egy Sopron-Debrecen meccsre, amikor Dajka volt az edzőtök, és egy transzparensel jötettek:”nem kellenek a zsoldosok”. Nálatok az volt a megtisztulás kezdete, a mélypont. Talán nálunk is így lesz.
    H A J R Á S O P R O N ! ! !

  4. Ez szégyen, mindegy én a lokinak szurkoltam pedig soproni vagyok, de azért mert ilyen szégyen hogy ilyen jó játékosok vannak és nem tudnak semmit és a lokinál vannak jók és legalább mutatnak valamit nah ennyi!!!!!!!!!!!!

  5. És a Loki megvátoztathatja a magyar focit ha igy folytatják szerintem!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 2 =