Sopron.info.hu

Győzött az SKC és az SVSE is

  2018 ápr 25 / #hírek

A férfiak játszottak szerdán, kosárban és fociban is győzelem született.

A Sopron KC férfi kosárcsapat az alsóházban az újonc DEAC gárdáját fogadta a Novomatic Arénában. Hektikusra sikeredett a mérkőzés, az elején megléptek a vendégek, majd egyenlített a Sopron, és meg is lépett, de akkor az ellenfél tudott újítani. Az első negyedet 22-23-ra nyerték a debreceniek, de a félidőben már 3-al az SKC vezetett.

A palánk tetején lévő óra rögzítése megsérült az egyik zsákolás miatt, ezért hosszabbra nyúlt a félidei szünet, ez pedig kicsit “leültette” a hazaiakat. 10-0-s szériával lépett meg a DEAC, de még időben megfogta a mérkőzést az SKC, így az utolsó tízpercre csak 2 pont fórja maradt a vendégeknek. A hangulat egyre forróbbá vált az utolsó negyedben, ebből pedig az SKC tudott jobban kijönni. A hajrára az addig rosszul játszó Parker is feléledt, és extra kosarakkal a hajrára lerázta ellenfelét a Sopron, noha még az utolsó percben is visszazárkóztak egy dobásnyira. A végeredmény:

Sopron KC – DEAC 91-84.

Részletek az SKC oldalán.

sportklubok

 

A labdarúgó NBII-es tabella utolsó helyén álló SVSE-nek is kijárt már egy győzelem, bár talán kevesen gondolták volna, hogy ez épp Szolnokon sikerül majd. Már a 9. percben megszerezték a soproniak a vezetést egy 11-esből, ám a 22. percben egyenlített a hazai csapat. A fordulás után sokáig nem változott az eredmény, a hazaiak sok lehetőséget elpuskáztak. A hajrában viszont újra villant Horváth Péter az SVSE-ből, aki győzelemhez juttatta a csapatot.

Szolnoki MÁV FC – Soproni VSE 1-2 (1-1)

Részletek a klub oldalán.

A Sopron Basket női kosárlabda csapata csütörtök este 18 órakor kezdi meg a magyar bajnoki döntőt Szekszárdon.