Sopron.info.hu

A Berlini küldetést forgatják Sopronban – észt buszmegálló a Várkerületen

  2018 Júl 19 / #hírek

A Berlini küldetés (Berlin Station) soron következő, harmadik évadának forgatását kezdték meg tegnap a soproni belvárosban. A Fő téri díszletek kialakítását is befejezték, észt feliratú táblák kerültek fel a közintézményekre és a lakóházakra, vendéglőkre. A Szentháromság szobor köré húzott talapzatot egy szovjet szoboregyüttest emeltek, aminek központjában egy géppisztolyos katona áll. Ajándékbolt, 100 éves Észt Köztársaságot hirdető molinó és észt éttermet hirdető megyeháza.

A tévésorozatot az Epix jegyzi, itthon a HBO-n lehet nézni. Feszültséggel teli kémdráma, melynek forgatókönyvét többek között Larry J. Cohen (Borgiák) jegyzi. A történet Daniel Miller (Richard Armitage) körül bonyolódik, aki titkos küldetéssel érkezik Berlinbe, a CIA egyik németországi állomására. Ki kell derítenie, ki az, aki Thomas Shaw név alatt információkat szivárogtat ki a cégtől. A veterán ügynök alámerül a kémek világába, ám hamarosan összeesküvés nyomára bukkan, melynek szálai Washingtonba vezetnek.

A forgatás szerda késő este is zajlott, a Várkerületen egy észt feliratú buszmegállóban utasok várakoztak, de az Új utcában és a Kolostor utcában is dolgoztak a stábtagok folyamatos megvilágítás mellett.


%d blogger ezt szereti: