A csapat javított a hozzáállásán

IMG_0100.JPGA mai mérkőzésen bemutatkozott az újdonsült edző Csertői Aurél. A mérkőzés jó eredménnyel zárult a számunkra a Tatabányát vertük nulla nullás félidő után egy nullára. Tehát az új edző bemutatkozása nem sikerült rosszul, igaz még van bőven javítani való a játékon. A csapat felállásában nem volt túl sok variációs lehetősége Csertőinek inkább taktikai elemekben és egyéni hozzáálláson próbált meg javítani. A mérkőzés elején birkóztak egymással a csapatok nem igazán alakult ki folyamatos játék egyik oldalon sem. A mérkőzés első nagy helyzetét a Tatabánya hagyta ki, középről 15m-ről mellé rúgták az ordító helyzetet.

Ezután a mieink birtokolták többet a labdát de mezőny-fölény nem alakult ki. Ez abból adódott hogy szélső felfutásaink nem alakultak ki, ha mégis akkor a beadásokkal voltak problémák. A második félidőt kicsit nagyobb erőbedobással kezdtük és meg is lett az eredménye Cigant buktatták a tizenhatoson belül a játékvezető bűntetőt ítélt. A labda mögé Feczesin állt és értékesítette azt. Ez volt a hetedik gólja az idényben ezzel az összes gólunk felét rúgta. A félidőben volt még egy két helyzet mindkét oldalon de az eredmény már nem változott.

IMG_0099.JPGIMG_0102.JPGIMG_0111.JPG

Az utolsó percekben a Tatabányai kapus is a mi tizenhatosunkon belül volt így akadt egy nagy helyzetünk a végén de ez is kimaradt. Összességében elmondható a csapat javított a hozzáállásán a játék meg majd csak javul a tavaszra legalább is ebben bízunk mi soproni szurkolók. Radaz

3554 / 1396 látogató

kapcsolódó cikkek

“A csapat javított a hozzáállásán” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. na végre nyertünk, és az Aurél a télen talán összerakja a csapatot.
  ha a fece 11-ese nem szédül be, akkor x, de nem is ez a fontos, hanem, hogy talán valami elindult.
  Hajrá Sopron!

  ui.: és még a Colosso királya (Daria) is bemutatkozott végre

 2. Gratulálok a győzelemhez. Örülök, hogy egyre több fiatal jut szóhoz a csapatban.

 3. A tüzezős kép címe: “Minek örültek?”
  A válasz: kb azért hogy legyen mit kérdezned. De minek raktad be, vagy minek fotóztad le egyáltalán. Egyáltalán minket megkérdeztél hogy ez a kép megjelenhet-e itt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

12 + 6 =