Sopron.info.hu

A csapat javított a hozzáállásán

  2006 dec 03 / #sport

IMG_0100.JPGA mai mérkőzésen bemutatkozott az újdonsült edző Csertői Aurél. A mérkőzés jó eredménnyel zárult a számunkra a Tatabányát vertük nulla nullás félidő után egy nullára. Tehát az új edző bemutatkozása nem sikerült rosszul, igaz még van bőven javítani való a játékon. A csapat felállásában nem volt túl sok variációs lehetősége Csertőinek inkább taktikai elemekben és egyéni hozzáálláson próbált meg javítani. A mérkőzés elején birkóztak egymással a csapatok nem igazán alakult ki folyamatos játék egyik oldalon sem. A mérkőzés első nagy helyzetét a Tatabánya hagyta ki, középről 15m-ről mellé rúgták az ordító helyzetet.

Ezután a mieink birtokolták többet a labdát de mezőny-fölény nem alakult ki. Ez abból adódott hogy szélső felfutásaink nem alakultak ki, ha mégis akkor a beadásokkal voltak problémák. A második félidőt kicsit nagyobb erőbedobással kezdtük és meg is lett az eredménye Cigant buktatták a tizenhatoson belül a játékvezető bűntetőt ítélt. A labda mögé Feczesin állt és értékesítette azt. Ez volt a hetedik gólja az idényben ezzel az összes gólunk felét rúgta. A félidőben volt még egy két helyzet mindkét oldalon de az eredmény már nem változott.

IMG_0099.JPGIMG_0102.JPGIMG_0111.JPG

Az utolsó percekben a Tatabányai kapus is a mi tizenhatosunkon belül volt így akadt egy nagy helyzetünk a végén de ez is kimaradt. Összességében elmondható a csapat javított a hozzáállásán a játék meg majd csak javul a tavaszra legalább is ebben bízunk mi soproni szurkolók. Radaz