Sopron.info.hu

A helyi zsaruk nem pihennek! Két körözött személyt is előállítottak szerdán!

  2018 Júl 05 / #hírek

A szerdai napon két körözött személyt is előállítottak a soproni rendőrök, amelyek közül az egyiket a Pécsi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kereste, míg a másikukat a helyi rendőrkapitányság egy büntetőügy miatt már korábban is kereste. 

 

A soproni járőrök 2018. július 4-én 16 óra 45 perckor a városban ellenőriztek egy 22 éves sumonyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfit a Pécsi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi. A rendőrök N. Krisztiánt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Szintén Sopronban történt  – 2018. július 4-én 20 óra 40 perckor – hogy az autóbusz végállomásán intézkedtek a rendőrök egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a fiút a Soproni Rendőrkapitányság egy büntetőügy kapcsán körözte, ezért őt elfogták. A ruházatának átvizsgálásakor a fiatalkorú zsebéből három darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó anyag került elő, amit a rendőrök lefoglaltak. A fertőrákosi fiatalt előállították és a rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.


%d blogger ezt szereti: