Sopron.info.hu

BeszélgESsTÉK: új programsorozat a Liszt Központban!

  2018 jan 08 / #kultúra

D. Tóth Kriszta író, újságíró lesz az első vendége Kadlecsik Zoltán evangélikus lelkész, mentálhigiénés szakember január 12-én induló programsorozatának.

dtoth

 

A BeszélgESsTÉK házigazdája Kadlecsik Zoltán evangélikus lelkész, mentálhigiénés szakember.

A BeszélgESsTÉK házigazdája Kadlecsik Zoltán evangélikus lelkész, mentálhigiénés szakember.

A BeszélgESsTÉK házigazdája Kadlecsik Zoltán evangélikus lelkész, mentálhigiénés szakemberA beszélgetős esteken alkotásról,szabadságról, hitről hallhatnak őszinte gondolatokat az érdeklődők.

Fontosnak tartom, hogy legyen egy olyan beszélgetéssorozat a városban, ami rólunk szól: az életünkről, a küzdelmeinkről, örömeinkről és kérdéseinkről. Mindezek mellett mentálhigiénés témákat is érintünk majd a szakmámból adódóan. Beszélgetőtársnak pedig olyan embereket hívok el ezekre az alkalmakra, akik érdekesen, izgalmasan és tartalmasan élnek, így mondanivalójuk is tanulságos lehet sokunk számára. – mondta el Kadlecsik Zoltán, a BeszélgESsTÉK szervezője és házigazdája.

Az első est január 12-én 19 órakor kezdődik a Liszt Központban, a beszélgetőpartner pedig D. Tóth Kriszta író, újságíró, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője lesz. Január 19-én Laár András előadóművésszel, február 20-án pedig Dr. Kádár Annamária pszichológussal folytatódik a programsorozat.
További információ a www.prokultura.hu oldalon található.


%d blogger ezt szereti: