Sopron.info.hu

Betette a lábát Sopron városába is a vödrös csirkés KFC

  2018 okt 08 / #Cikkmix

Nagyjából egy éves előkészületet, s féléves építkezés követően október 8-án délelőtt 10 órakor megnyitotta kapuit Sopronban a második amerikai gyorsétteremlánc épülete, a KFC. A Kentucky Fried Chicken magyarországi hálózatának több mint 53 üzlete van hazánkban, melyből a hűség városában található a legfiatalabb ilyen.

Amit tudni érdemes, hogy a boltban wifi és konnektorok is várják a vásárlókat, valamint autós kiszolgálás és teraszos ülőhely is rendelkezésre áll, valamint a tőlük megszokott módon, a poharas üdítőitalok újratelhetőek. Bár a nyitás nem kapott rivaldavényt, a tumultus elkerülhetetlen volt, hiszen számos soproni polgár várta már a különleges panírral ellátott csirkehúsok fellegvárának megnyitását, egészen estig kitartottak a tömött sorok.

A gyorsétterem nyitva tartása reggel 8 óra és este 22 óra közt alakul, ami információink szerint a drive thru részlegre is vonatkozik, így sajnos továbbra sem színesedig az éjjel-nappali imbiszek – falodák repertoárja. Helyileg mindezt az Ipar körúton kell keresni, a Shell benzinkút és a Tesco szomszédságában, az egykori cirkuszi területen.


%d blogger ezt szereti: