Sopron.info.hu

Biczi László (MSZP): Sopron is beszállt a Sorosozásba …

  2017 dec 21 / #csak úgy

A csütörtökön lezajlott soproni közgyűlésen a rendkívüli ülés utolsó napirendi pontja volt – ami egyébként elfogadásra került – hogy Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése fogadja el azt az előterjesztést miszerint városunk képviselőtestülete felkérést intéz a soproni polgárok és civil szervezetek irányába, hogy a Soros terv ideológiáján keresztül bevándorlást szervező irodák, migráns táborok ne tudjanak letelepedni városunkban. A közgyűlés után Biczi László, az MSZP önkormányzati képviselője az alábbi gondolatokat közölte portálunkkal:

 

Biczi László önkormányzati képviselő  (MSZP) : Sopron is beszállt a Sorosozásba

 

Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése, a Fidesz szavazataival tiltakozást fogadott el az állítólagos Soros-terv ellen.

Meggyőződésünk, hogy ezzel sajnos városunk beállt abba a sorba, ahol a gyűlöletkeltés és az emberek megosztása, egymás ellen fordítása a cél.

Az időzítés is remek, karácsony előtt pár nappal, gondolom a szeretet nevében ellenségeskednek még egy picit.

Bár Soros-terv nincsen, egy másik terv azonban sajnos jól működik, hogy a magyar társadalomnak egy mondvacsinált, kreált, virtuális ellenséget teremtsen a Fidesz.

Orbánnak szüksége van erre a gyűlölködésre, mert amíg a nép egy nem létező ellenséget kerget, addig ő, a rokonai és a barátai lerabolhatják az országot, lebonthatják a demokratikus normákat.

Jövő tavasszal választások lesznek. Aki a Fideszt támogatja az ezt a gyalázatos politikát és harácsolást támogatja!

Egy dolog van csak, amiben egyetértünk Orbán Viktorral, abban, amit nemrég a Parlamentben mondott. Igaz őt akkor nem erről kérdezték:

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

 

Biczi László

Sopron, 2017.12.21.

 

Csatolt dokumentumokat is kaptunk az előterjesztésről: 

 


%d blogger ezt szereti: