Sopron.info.hu

Boldog Születésnapot Magdi néni!

  2018 Már 05 / #Cikkmix

Kakaós csigája csaknem tökéletes, az igazán ízletes töltött borda titkát pedig örömmel osztja meg vendégeivel Csillag Béláné, aki minimum 20 évet letagadhatna korából. Kilencvenedik születésnapján Tóth Éva, a Jereván lakótelep önkormányzati képviselője köszöntötte az ünnepeltet, akit Orbán Viktor miniszterelnök és Dr. Fodor Tamás, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere oklevélben is köszöntött.

A család szeretete, a munka szeretete, a ma is tevékeny életmód lehet az egyik titka annak, hogy Magdika különlegesen is fiatalos, fitt és életvidám és nem utolsó sorban igencsak elegáns. Egy kiállításnyi gobelin-képet készített, ez az egyik kedvenc időtöltése ma is a tévésorozatok reklámszüneteiben, és, amikor csak ideje engedi. Fáradhatatlanul süt-főz finomakat a családjának, akik nem győzik sorolni azokat a kedvenc fogásokat, amelyeket csak Magdika tud annyira ízletesnek elkészíteni.

Születésnapi köszöntése alkalmával a régi időket közösen idézte fel vendégeivel. Optimizmusa, életszeretete példamutató és követendő, az, ahogyan mindennek a jó oldalát látja, mint ahogyan az is, amiként életében mindig is a szívesen és alapossággal elvégzett munka híve volt, és ahogyan mindenkinek segítsége és támasza is . Ezért is gratuláltak nagyon sokan a kerek évfordulón neki.  Isten éltesse, Magdika!

 

 

(TÉ)


%d blogger ezt szereti: