Sopron.info.hu

Brenner Koloman ( JOBBIK): Kormányváltó erő a Jobbik!

  2018 feb 01 / #csak úgy

A Jobbik mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet az április 8-ai országgyűlési választáson. A legerősebb ellenzéki párt önállóan készül a kormányváltásra annak ellenére, hogy a pártállami Fidesz az Állami Számvevőszéket felhasználva a törvénytelenül kiszabott 663 milliós bírsággal próbálta volna megakadályozni a parlamenti választáson való indulásunkat, de ezt a céljukat sem sikerült elérniük, fejtette ki sajtótájékoztatóján Dr. Brenner Koloman, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

 

A JOBBIK Sopron és térségének országgyűlési képviselőjelöltje így foglalta össze a párt évadnyitóját:

„A szombati Jobbik évadnyitót az első sorokból követhettem, Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje államférfihoz méltón, világos jövőképet vázolt föl a kormányváltást követő időszakra. Elnök Úr a Magyarország előtt álló kihívásokat nem csak összefoglalta, hanem megoldást kínált azokra. Mert van szakmai, értelmiségi hátterünk, nemzetközi kapcsolatrendszerünk, erőnk és bátorságunk leváltani az Orbán-rendszert!“, szögezte le Dr. Brenner. A demokráciát nem megvédeni kell, hanem helyreállítani. A szocialisták és a Fidesz is elvették, majd a Jobbik visszaadja. Az egyik a rendőrökkel lövetett, a másik a számvevőszéket és sajtóhiénákat küld az ellenfeleikre, értékelte a helyzetet a pártelnöki beszéd.

A rendezvényen a Jobbik elnöke jelezte, hogy történelmi időszakot élünk, és április 8. után történelmi feladatot, fordulatot kell Magyarország életében elérni. Amivel foglalkozni akar, az a kormányváltás, és ami utána jön. Hogy hogyan néz ki Magyarország, és amit a Jobbik nyújtani tud. Vona szerint félelem jellemzi az országot, “mindenki fél”, “a diák, az orvos, a szülő, a közmunkás, a polgármester, a fiatal, az idős”. „Mi azonban megszűntetjük a félelem légkörét és azt üzenjük: véget érhet a félelem országa április 8-dika után“.

Fontos, hogy ez az üzenet a soproni régióba is eljusson! – foglalta össze gondolatait  Brenner Koloman.

 

Sopron. 2018.02.01.


%d blogger ezt szereti: