Sopron.info.hu

Brenner Koloman (JOBBIK): Soros-fiókák kárálnak a soproni Fidesz nevében

  2018 feb 22 / #csak úgy

Ellentétben a bujkáló hivatalos Fidesz képviselőjelölt helyett megszólaló soproni Fideszesek állításával,  Magyarországra eddig egyedül a Fidesz telepített be migránsokat, 20 ezer kötvényest és 2300 titkos migránst, Orbán Viktor nem pusztán rögeszmés, de amnéziás is: a Jobbik alelnöke már 2014-ben a kerítés megépítését szorgalmazta. –  fejtette ki Dr. Brenner Koloman országgyűlési képviselőjelölt.

„A Jobbik nem elégszik meg a kerítéssel, de fel fogja állítani a Fidesz-MSZP által 2007-ben megszüntetett határőrséget is. Ezen kívül a letelepedési kötvényeket törvényi szinten is megszüntetjük, jelenleg ugyanis a bankkártya ellen nem véd a kerítés. Ha fizetsz Orbánéknak, jöhetsz“! –  mondta el Sopronban Dr. Brenner.

„Nem Soros-terv, hanem az Orbán-terv fenyegeti Magyarországot, hiszen van valami diszkrét bája annak, amikor Soros-fiókák küzdenek a Soros-terv ellen, és vádolnak engem és pártomat“, szögezte le a politikus. Ha a Soros-terv azt jelenti, hogy Soros György migránsokat telepít Magyarországra, akkor ennek a tervnek része Orbán is, hiszen ő eddig a kvóta többszörösét, több, mint 20 ezer migránst telepített be. A miniszterelnök évértekelőjében egy mondat nem volt az egészségügyről vagy oktatásról, nem véletlenül.  A Fidesz tisztességes bér és nyugdíj, modern egészségügy és oktatás helyett már csak ellenségképet tud adni a népnek. A Jobbik viszont most hozta nyilvánosságra teljes választási programját és ennek megfelelően vezeti ki hazánkat ebből a fullasztó Fidesz világból a a Jobbik világba, fejezte be mondanivalóját Dr. Brenner Koloman, a Jobbik képviselőjelöltje.

 

Sopron, 2018.02.22.


%d blogger ezt szereti: