Sopron.info.hu

Brutális vallomás a darabolós ügyben: Kannibálnak vallotta magát az elkövető!

  2018 máj 04 / #Cikkmix

Kannibálnak nevezte magát az a letartóztatott osztrák férfi, aki a Fertő-tóba rejtette egy fiatal szlovák nő holttestének darabjait. A testrészekre egy horgász talált rá korábban. A nyomozási szakasz legújabb fejleményei szerint a 63 éves Alfred U. tóparti kunyhójának fagyasztójában a rendőrök megtalálták az áldozat belső szerveit. A férfi azt mondta, ezeket később meg akarta enni. Az eddigi vizsgálatok szerint Alfred U. a nőt saját bécsi otthonában ölte meg, a fürdőkádban darabolta fel, a testrészeket pedig egyesével vitte ki a fertő-tóhoz. – számol be az euronews.com.

 

Kannibálnak vallotta magát a gyilkos

Kannibálnak nevezte magát az az osztrák férfi, aki a Fertő-tóba rejtette egy fiatal szlovák nő holttestének darabjait. A testrészekre egy horgász talált rá korábban. A 63 éves Alfred U. tóparti kunyhójának fagyasztójában a rendőrök megtalálták az áldozat belső szerveit. A férfi azt mondta, ezeket később meg akarta enni.

 

A férfi vallomása szerint a szlovák prostituált áldozatát a bécsi West Bahnhoftól hívta el lakására, de nem akarta bántani, csak azt akarta, hogy megcsókolja őt. A fiatal nő azonban sikoltozni kezdett, amire Alfred U. megfojtotta, mert el akarta hallgattatni. Alfred U. egyébként büntetett előéletű, korábban 1984-től 32 évet volt börtönben, mert megerőszakolt egy nőt, akinek egyik mellbimbóját le is harapta.


%d blogger ezt szereti: