Sopron.info.hu

Dr. Brenner Koloman: Erős és ellenálló párt a Jobbik

  2018 okt 01 / #hírek

A múlt szombaton tartotta a Jobbik 20. kongresszusát, amelyen a soproni alapszervezetet Dr. Brenner Koloman elnök és Mayer Éva alelnök képviselte. A többszáz küldött előbb a párt gazdasági helyzetéről kapott tájékoztatás, illetve a szervezeti átalakulásról, és a frakció munkájáról hangzottak el beszámolók. A kongresszus lélekadó találkozás volt, erős és ellenálló párt képét mutatta a Jobbik, fogalmazott Dr. Brenner Koloman Sopronban. Miután a párt küldöttei egyhangúan elfogadták a Nemzeti Ellenállás Kiáltványát (lásd a mellékelt teljes szöveget), fontos, hogy ezek a gondolatok a legszélesebb körhöz is elérjenek.

Dr. Brenner Koloman Sopronban tájékoztatta a sajtó képviselőit a hétvégi kongresszusról. / fotó: cyberpress.hu

„Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a kiáltvány megszövegezésében is részt vehettem, mint a frakció által megbízott háromfős munkacsoport tagja, mondta el Dr. Brenner Koloman. Engedjék meg, hogy egy gondolatot különösen kiemeljek a szövegből: „Soha aljasabb ellenfelünk nem volt… Százezreket zsarol és fenyeget, még többeket ringat a jólét és a biztonság illúziójába.  Mi, jobbikosok nem hajtunk fejet Orbán Viktor előtt, nem egyezünk ki vele, másokkal ellentétben mi nem a túlélésre rendezkedtünk be. Ellenállunk!”

Dr. Brenner Koloman írja alá a kongresszus után a kiáltványt. / fotó: Béli Balázs

Az európai parlamenti választásokra és a jövő év őszén esedékes önkormányzati választásokra is készül már a párt, a szövetségi politikában pedig sem Gyurcsány Ferenccel, sem Orbán Viktorral nem lehet együttműködés, hangzott el a küldöttek előtt. Ahogy arról Gyöngyösi Márton frakcióvezető a kongresszusnak beszámolt, az EP-választás főbb témaköreinek a migrációt, a kivándorlást és az autonómia kérdéskörét jelölte meg a Jobbik.

Őszinte, hiteles és drámai beszédet mondott Sneider Tamás elnök, akinek a 2006-os TV-székház ostromától kezdve folyamatosan az élen járt az akkori hazug és korrupt rendszer ellenei harcban, s nincs ez más most sem, fejtette ki Dr. Brenner Koloman. A párt elnöke meghirdette az ellenállást a NER rendszerével szemben. Erre azért is szükség van, mert a kormány sikerpropagandájával szemben demográfiai válság van hazánkban. 1990 óta a Fidesz kormányok alatt született a legkevesebb gyermek! A vállalkozók helyzete is nehéz, valamint rokoni és baráti kapcsolatok révén kerülnek száz és ezer milliárdok vállalkozókhoz. A magyar társadalom morális állapota is rossz, a Jobbik feladata pedig ennek a felszámolása, hogy „büszke és öntudatos magyar nemzet legyünk”, fogalmazott Sneider Tamás, aki leszögezte: a jövőben a Jobbik példát fog mutatni bátorságból, elkötelezettségből és tisztességből.


%d blogger ezt szereti: