Sopron.info.hu

Dr. Farkas Ciprián ( FIDESZ ): A fejlődésre garanciát az jelent, ha Filep Márk mellett teszik le a voksukat a soproniak!

  2018 Júl 13 / #hírek

Sopron lendületben van, töretlenül fejlődik hiszen számos fejlesztés van folyamatban nemcsak a városban, hanem annak környékén is. – mutatott rá a tényekre pénteki sajtótájékoztatóján Dr. Farkas Ciprián, a  Fidesz soproni elnökségének tagja.

fotó: cyberpress.hu

Dr. Farkas Ciprián kiemelte: Ennek a fejlődésnek hangsúlyos területe a belváros és környéke, ahol megszépül a belvárosi utcák és terek burkolata, megújul a Lenck Villa, valamint számos belvárosi épület patinás homlokzata, parkolóház létesül, valamint folytatódik nemrégiben Icomos díjat nyert Várkerület rekonstrukciója is. Sopron, és a belvárosként nevezett tágabb értelemben vett városrésze további fejlődését az szolgálná leginkább, ha fiatalos lendületét meg tudná őrizni a július 15-i időközi önkormányzati képviselőválasztáson. A fejlődésre garanciát az jelent, ha a harminchárom éves, belvárosban élő, és dolgozó Filep Márk a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje kap falhatalmazást az itt élők képviseletére.

Így tudja biztosítani a város vezetése, és országgyűlési képviselői, hogy továbbra is élhető, fejlődő és mindenekelőtt biztonságos hely maradjon Sopron, és annak belvárosa. – zárta szavait a politikus.

 

Sopron, 2018.07.13.


%d blogger ezt szereti: