Sopron.info.hu

Dr. Farkas Ciprián: Sopron fejlődik, de vajon a szocialisták kit és mit képviselnek?

  2018 okt 29 / #hírek

Dr. Farkas Ciprián, a FIDESZ-KDNP soproni szervezete nevében tartott sajtótájékoztatót, amelyben kitért a városunkat illetve térségünket érintő aktuális fejlesztésekre, különös tekintettel a Fertő partra valamint utalt arra is, hogy a legutóbbi közgyűlésen a szocialista képviselők nem szavazták meg az utóbbi beruházást, ami számukra felveti azt a kérdést, hogy vajon ők kit és mit képviselnek?  

Dr. Farkas Ciprián / fotó: cyberpress.hu

Dr. Farkas Ciprián kiemelte, hogy a magyar kormány a közelmúltban Sopront és térségét, kiemelt turisztikai térséggé nyilvánította. Soha nem látott fejlesztések valósulnak meg városunkban, és a Fertő parton. Épül az M85-ös autópálya, megújult a belváros, megkezdődött a Szent Mihály templom felújítása, zajlik az uszodaépítés, és hamarosan indul a munka a Fertő parton is, ahol a harminc milliárdos beruházás hatalmas, négy évszakon át használható szabadidőközpontot hoz létre, a nemzeti park értékei megőrzése mellett.

Sopron fejlődik. A beruházások a város, és az itt élők érdekében történnek. Láthatóan mindez fáj az ellenzéknek, különösen a szocialistáknak, akik legutóbb nem szavazták meg a Fertő partról szóló előterjesztést. Joggal merül fel a kérdés kit és mit képviselnek ők? – tette fel a kérdést Sopron Megyei Jogú Város fejlesztési tanácsnoka.


%d blogger ezt szereti: