Sopron.info.hu

Dumaszínházzal és kulturális programokkal várják az érdeklődőket Nagycenken!

  2018 Júl 09 / #hírek

Az idei évben is megrendezésre kerül a Tízforrás Fesztivál, amelyhez a hagyományokhoz híven Nagycenk is csatlakozik. 2018. július 20-án, pénteken 18 órától a nagycenki önkormányzat dísztermében először lesz látható Dumaszínház előadás, ahol a kitűnő hangulatért Felméri Péter és Tóth Edu lesz a felelős.

 

 

A jegyár 2900 forint, amelyet a nagycenki polgármesteri hivatalban és a nagycenki könyvtárban vehetnek elővételben, valamint az előadás napján a helyszínen. (Nagycenk, Gyár utca 2.)

 

A szervezők további változatos programokkal várják az érdeklődőket. A rendezvénysorozat július 13-án, pénteken 19 órakor kezdődik, Nagycenken a Szent István plébánia templomban, méghozzá a Lengyelországból érkező Strzyzow-i Kamarakórus fellépésével. Július 14-én, szombaton délután 16 órától Huiber Edit és Nagy Zoltán természetfotó kiállításának a megnyitójára kerül sor az Alkotóházban, melynek címe: Erdő mező szépségei. Szintén július 14-én szombaton 18 órától kezdődik a XV. Hársfa fesztivál az Alkotóházban.

 

 

Három orgonakoncertre is sor kerül a Tízforrás Fesztivál ideje alatt a templomban, valamint a soproni zeneiskola növendékei is fellépnek a Széchenyi Kastélyban.

 

A rendezvényekkel kapcsolatos további információk elérhetők a

www.nagycenk.hu,

valamint a Tízforrás Fesztivál honlapján.

 

 

 

 

 

nyitókép: K.I. / forrás: https://www.facebook.com/nagycenkialkotohaz/


%d blogger ezt szereti: