egy nulla

egy nullaEmberemlékezet óta nem nyert a Sopron hazai pályán. Az erősen megfogyatkozott szurkolótábor kissé szkeptikusan várta a Kaposvár elleni mérkőzést. Sokan a vereséget sem tartották túl nagy árnak, azért hogy Selymes ne igazgassa tovább a soproni labdarugókat. A szünetben a hangosbemondó felsorolta a játékosok válogatottbeli elfoglaltságait: Horváth András nagyválogatott, Rabóczki nagyválogatott tartalék, Feczesin, Demjén U20 , Cigan román U20. Öt játékos a korosztályos válogatott keretekben, az eredmények: bukdácsolás a bajnokságban otthon és idegenben, a kupában pedig kiesésnek tekinthető vereség a Diósgyőrtől.

IMG_0027.JPGJó játékosok. még nem feltétlenül jelentenek jó csapatot. Ez az edző dolga lenne. Nehéz lehet úgy dolgozni, hogy a tulajdonos beleszól a munkába, és úgy se könnyű, hogy ha az embert már kétszer leváltották, és már érik a harmadik. Ebben az eredménykényszerben, a helyzetnek megfelelően görcsösen lépett pályára a csapat. az első félidő Rabóczki hárításairól szóltak, és Oláh Lóránt labdaelrúgásért kapott sárgájáról. A félidő derekán a szurkolók már éppen kezdtek hangot adni az elégedetlenségüknek, amikor a 38. percben Szabó Tibor beívelését Feczesin 5 méterről fejelte a kapuba 1-0!. A gólt követően a nem túl népes nézőtér kétoldalas szurkolásba kezdett, amire már nagyon régen volt példa.

A félidő további fele soproni fölényben telt. A második játékrész kaposvári támadásokkal kezdődött, majd Demjént szerelték tizenegyesgyanús helyzetben, de a játékvezető szimulálásért sárga lapot adott. a félidő első felében átütő erő nélkül támadgatott a Sopron (és elfogyott a sör), majd az utolsó 20 percre átengedte a teret a vendégcsapatnak, és csak az eredmény tartására törekedett. A 88. percben Oláh Lóránt a kaposváriak legveszélyesebb támadója megkapta második sárgáját, és leküldte a játékvezető.

IMG_0028.JPGA mérkőzést megnyertük, de más pozitívumot nehéz találni a játékban. Talán oldódik a görcs, és a következő edzőnk összerak tavaszra egy jobb csapatot, mert az őszről eredménytől függetlenül lemondhatunk. Sopron – Kaposvár 1-0 Borsodi Liga, 13. forduló: FC Sopron – Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0) Sopron, 1500 néző v.: Gergely Sopron: Rabóczki – Homei, Bagoly, Sifter, Munteanu – Demjén, Ankamah (Cigan, 61.), Horváth A., Szabó T. – Feczesin (Ianc, 90.), Magasföldi (Németh, 79.). Rákóczi: Milinte – Kozmér, Petrók, Zahorecz, Radics – Vasiljevic (Varga Z., 60.), Suljic (Andruskó, 74.), Grúz, Szakály P. (Venczel, 89.) – Oláh, Alves. gól: Feczesin (38.) sárga lap: Horváth A. (34.), Demjén (59.), Bagoly (89.), illetve Oláh (27., 87.), Andruskó (82.) kiállítva: Oláh (87.)

4333 / 1388 látogató

kapcsolódó cikkek

“egy nulla” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Csabi, Kakas és adry azonos IP címről (azonos gépről) írt egymásnak felelgető hozzászólásai itt megtekinthetőek: http://sopron.info.hu/wp-photos/20061113_fcsopron/fy.htm

    Ha véleményed van megjelentetjük, nem kell három név mögé bújni.

    a hozzászólásokat nem cenzúrázzuk, csak a spamek miatt van utólagos moderáció. Ha egy hozzászólás késöbb jelenik meg, attól még nem lesz senki se győri, se román.

  2. Sajnos a gólnak sem tudtam örülni úgy mint régen !!! További sok sikert!!! Hajrá SOPRON !!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom + 17 =