Sopron.info.hu

Életveszélyesen közlekedő sofőrt filmeztek Szentmargitbányánál

  2018 aug 20 / #hírek

Több száz megosztásnál tart már az a videó amit 8 órája posztoltak a Facebook felületére, s egy tegnapi közlekedési szituációt mutat be. A rögzített klip tanulsága szerint Sankt Margarethen felől haladnak Trausdorf (Darázsfalu) irányába az autósok. A filmen látható fehér kisbusz sofőrje valóságos ámokfutást rendez az 52-es országúton, egy kilométeren belül többször halad a felezővonalon, tér át az ellenkező menetirányú sávba, úgy hogy abban autókat kényszerít lassításra. Ha az mind nem volna elég, a videó végén szabályosan le is halad az útpályáról, s csak a szerencsének köszönhetően nem borul fel az Opel Vivaro vagy Renault Trafic márkanévvel ellátott furgon, sikerül visszakormányoznia a sofőrnek.

A szürke személyautóból készült filmet nem a feltöltő készítette, így arra a kérdésre sem kapunk választ, hogy miért tartotta bárki is viccesnek ezt a szituációt. Hogy a sofőr ittas állapotban volt e, vagy épp egészségügyi problémákkal küszködött, netán a mobiltelefonjával volt elfoglalva nem tudni, de a WhatsaApp-ról indult felvétel hamarosan az illetékesek kezébe is eljuthat.

Rudi Junior Cucka

Das hat sich heute von St.Margarethen richtung Trausdorf ereignet! Kennt jemand dieses kranke Schwein? Der gefährdet nicht nur sich selbst, nein auch unschuldige! Der ghört aus dem Verkehr! Bitte…

Ha nem jelenne meg a felvétel kattints ide.


%d blogger ezt szereti: