Sopron.info.hu

ElőZTEs – Matt-tel is bravúr lenne

  2009 okt 17 / #sport

Szombaton este Zalaegerszegen lépnek pályára fiaink, akik a felkészülés során kétszer is összemérték tudásukat a ZTE csapatával. Mindkét alkalommal sima zalai siker született, s most is a hazaiak az esélyesek

Nincs könnyű helyzetben a holnapi összecsapás előtt Meszlényi Róbert, ugyanis megsérült csapatunk elsőszámú centere, Matt Knight:

“Az egyik edzésen, ha jól emlékszem szerdán kifordult a bokája, azóta nem tudott edzeni. Kérdéses, játszhat-e Zalaegerszegen. Kockáztatni, erőltetni nem fogjuk a pályára lépését, már csak azért sem, mert a jövő héten két igen kemény és fontos hazai meccs vár a csapatra a Debrecen majd a Salgótarján ellen. “

Ami a hétvégi meccs esélyeit illeti, arról így vélekedett szakvezetőnk:

“Matt-tel is óriási bravúr kellene a tavaly óta lényegében együtt tartott, s az előző bajnokságban bronzéremig jutó ZTE otthonában nyerni, nélküle pedig…nos, a Wilson, Trepák, Tóth Ádám egerszegi centertrióval nagyon nehéz lesz felvenni a versenyt.

Bízom benne, hogy a szombati bajnokin azért jóval nagyobb ellenállást tudunk kifejteni a zalaiak ellen, mint a két edzőmeccsen. Sehol, így Zalaegerszegen sem feltartott kézzel megyünk fel a pályára, Matt-tel vagy nélküle, de megpróbálunk meglelepetést okozni.”

sakc.hu