đ„ A Soproni MĂșzeum munkatĂĄrsaibĂłl ĂĄllĂł csapat idĂ©n is fakanalat ragadott a 13. alkalommal megrendezett EsterhĂĄzy Barokk…
đ„ A Soproni MĂșzeum munkatĂĄrsaibĂłl ĂĄllĂł csapat idĂ©n is fakanalat ragadott a 13. alkalommal megrendezett EsterhĂĄzy Barokk ĂtelfĆzĆ FesztivĂĄlon. đČ A Storno-konyha szakĂĄcsnĆi ismĂ©t remekeltek, Ă©s nemcsak a kiemelt kĂŒlöndĂjat, de a rangos 2. helyezĂ©st is kiĂ©rdemeltĂ©k Ări-konyha kategĂłriĂĄban. đ„ź KĂ©szĂŒlt mandulaleves, desszertnek bĂĄba-fĂĄnk, a szervezĆk ĂĄltal biztosĂtott alapanyagokbĂłl pedig bivaly sonkaköntösben, vörösborban pĂĄrolva, pontypatkĂł fƱszeres kĂ©regben, szalonnĂĄs-zamatos sĂŒltcsirke Ă©s hagymĂĄs szamĂĄr rostĂ©lyos. đ GratulĂĄlunk!