Sopron.info.hu

Farkas Ciprián (FIDESZ): Az MSZP hiteltelen

  2018 jan 19 / #csak úgy

Farkas Ciprián (FIDESZ) reagált a szocialista párt mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra, amelyben Póczik Roland (MSZP) bírálta az Orbán kormány nyugdíjpolitikáját.

 

Farkas Ciprián (FIDESZ) / fotó: cyberpress.hu

 

Farkas Ciprián (FIDESZ): Az MSZP hiteltelen

 

Az MSZP-nek magát kellene feljelentenie, mert veszélybe sodorták sok százezer ember megélhetését, amikor elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, vagy megszüntették az alanyi jogon járó családi pótlékot! A magánnyugdíjpénztárak alig néhány embernek fizetnek nyugdíjat, a magyar állam kétmillió nyolcszázezer embernek. A Gyurcsányi logika szerint nem felejtenek, és nem tanulnak semmit!

A magánnyugdíjpénztárak léte a bankok és a pénzügyi spekulánsok érdeke. Az MSZP pedig mindig a bankok és a spekulánsok érdekeit képviselte. Semmit sem tettek a devizahitelek megfékezése érdekében, mert a bankokat támogatták, semmit sem tettek a gázár emelkedéseellen, mert a szolgáltatókat támogatták! Emelték az adókat, mert az IMF-et támogatták!

A szocialisták mindig az ellenkezőjét cselekszik annak, mint amit mondanak. Tönkre tették az országot, miközben a társadalmi igazságosságot ígértek. Ma is Gyurcsány Ferenc útmutatását követik, Sopronban még az országgyűlési képviselő jelöltjük is közös.

 

Sopron, 2018.01.19