Sopron.info.hu

Fej és végtagok nélküli női holttestet találtak a Fertő tóban

  2018 ápr 13 / #Cikkmix

Péntek délben egy emberi torzót fedeztek fel Rusztnál a Fertő tóban. A végtagok és fej nélküli női holttestet a nádas és egy csónakház között fedezte fel egy férfi. Péntek este azután a holttest feje is előkerült. 

fotó: orf.at

A testet a ruszti öböltől távol, már a nádas széle közelében találták meg. Az esetet a tartományi rendőrség és a tartományi biztonsági központ is megerősítette az ORF Burgenlandnak. Helmut Greiner szóvivő szerint a testet a vízfelszínen fedezték fel.

A maradványokat kimentették a tóból, és délután bűnügyi technikusok vizsgálták meg. Az eredmények egyértelműen emberi maradványokról szólnak. Péntek este pedig a torzó felfedezési helyének közelében a holttest fejére is rábukkantak, közölte a rendőrség. Mivel a test már oszlásnak indult, a személyi azonosítást még nem tudták elvégezni.

A rendőrség nyomozói délután és este a ruszti öbölben nyomok után kutattak. Munkájukat keresőkutya és búvár is segítette. A következő lépésben az eltűntek eseteit nézik át a nyomozók, hátha valamelyik eset összefüggésbe hozható a mai eseményekkel.

fotó: orf.at


%d blogger ezt szereti: