Sopron.info.hu

Fejlesztés alatt az Ágfalvi úti sporttelep

  2018 feb 20 / #sport

Javában zajlik az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi út Sporttelep új kerítésének építése!

scsopron1

Az SC Sopron jövőbeni tervei között szereplő, az Ágfalvi úti Sporttelepet érintő nagyobb volumenű beruházás vette kezdetét 2018 februárjában. A Sporttelepen jelenleg egy nagyméretű füves és egy műfüves pálya, valamint egy öltöző épület áll a játékosok rendelkezésére. A fejlesztés első lépéseként a Sporttelepet körülvevő kerítés teljes lecserélésének első szakasza zajlik a Sporttelep Bánfalvi út felőli oldalán. Ez a részfelújítás kb. 220 méter hosszan valósul meg.

scsopron2

Ezt követően még az idei évben megkezdődik a Sporttelep területén egy komplex, modern épület felépítése az egyesület játékosai és dolgozói részére, valamint a füves pálya melletti lelátó rekonstrukciója is a projekt részét képezi. Végezetül pedig befejeződnek az Ágfalvi úti oldal felől is az új kerítés építési munkálatai.

A Lővér krt. 1. szám alatti SVSE Sporttelepen már a korábbi években megépült egy nagy méretű műfüves pálya, melyhez tartozik 4 db konténer öltöző, emellett a füves pályán kialakításra került egy automata öntözőrendszer, valamint a pálya melletti lelátó korszerűsítése is megvalósult. Most pedig az Ágfalvi úti Sporttelepen a sor!

Az SC Sopron 2017 márciusától kapta meg az Ágfalvi úti Sporttelep üzemeltetését. Ettől kezdve az egyesület célja, hogy a Sporttelep teljes felújításával jobb és komfortosabb körülményeket biztosítson az SC Sopron fiatal labdarúgóinak mind a versenysportban, mind pedig a tömegsportban.
%d blogger ezt szereti: