Sopron.info.hu

FIDESZ SOPRON: Az ellenzék a bankok pártján áll!

  2018 okt 19 / #hírek

Az ellenzék mindig akkor szólal meg, amikor a külföldi bankokat vagy multinacionális cégeket érdeksérelem ér. Ez történik most is: a bankok vágyai nem teljesülnek, a külföldiek extraprofitja csökken, Brenner Kolomanék, Gyurcsányák és a szocialisták azonnal színre lépnek. Azok beszélnek akik, nem tettek semmit a magyar családokért. – reagált sajtóközleményben a FIDESZ soproni szervezete a helyi ellenzéki politikusok vádjaira. ( Itt és Itt! )

illusztráció / cyberpress.hu archívum

A lakástakarék az utóbbi években sajnos csak nevében szólt lakásról, a cégek ennek ellenére 60 milliárd forint extraprofitot tettek zsebre, tehát még az állami támogatás egy részét is profitként zsebelhették be. A mostani döntéssel nem a lakástakarék-szektort szántja be a kormány, hanem az állami támogatást szünteti meg a jövőben megkötendő szerződések esetében.

A kormány célja az, hogy a lakáskasszák extraprofitja helyett minden állami támogatást a családok otthonteremtésére és a csok-ra fordítsunk, miközben az az ellenzék beszél most, akik soha nem szavazták meg a családtámogatási rendszert, és a CSOK-ot sem az országgyűlésben. – szól a közlemény.


%d blogger ezt szereti: