Sopron.info.hu

Figyelem! Több helyen is útlezárások lesznek Sopronban!

  2018 aug 02 / #hírek

A Strabag Általános Építő Kft. értesíti a tisztelt lakosságot hogy a Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának a “Sopron közlekedési infrastruktúrájának felújítása és fejlesztése” tárgyú projektjének keretein belül megkezdi a Villa sor és a Zárányi út aszfaltozási munkálatait, emiatt az említett utcákban forgalomkorlátozás várható, amelyhez kérik a lakosság türelmét és megértését. 

illusztráció / fotó: Leczovics Zsolt

 

2018. augusztus 3-án – pénteken – a Városligeti út – Várisi út közötti szakasz teljes szélességében lezárásra kerül, illetve részleges tereléssel a Várisi út – Lövér körút közötti szakasz is.

2018. augusztus 6-án – hétfőn – a Villa sor Várisi út – Lővér körút szakaszán várható ideiglenesen teljes szélességű lezárás.

2018. augusztus 7-én – kedden – a Zárányi út, Nezsideri utca és Fehéregyházi út közötti szakaszának  aszfaltozási munkálatai miatt lesz teljes szélességű útlezárás.

Az említett utakat az aszfalt kihűlése után vehetik majd újra birtokba a közlekedők.

 

Arra kérik a lakosságot, hogy a balesetmentes munkavégzés érdekében kövessék a kihelyezett közlekedési táblák utasításait és ne megszokásból vezessenek az említett szakaszokon, valamint köszönik a közlekedők türelmét és megértését!


%d blogger ezt szereti: