Sopron.info.hu

Figyelem! Üvegdarabok lehetnek a poharas levesben!

  2018 Sze 06 / #hírek

A fogyasztók védelmének érdekében a Nissin Foods Kft. elővigyázatosságból visszahívja a Cup Noodles csípős ízesítésű termékét, amely elővigyázatosságból történik, hiszen a gyártás során egy felhasznált alapanyag miatt nem lehet 100%-os biztonsággal kizárni, hogy esetleg üvegdarab is kerülhetett a termékbe. 

 

Kép forrása: Nissin Foods Kft.

 

Fontos tudni, hogy nem mindegyik Cup Noodles csípős terméket érinti a dolog, hanem csak azokat amelyek az alábbi LOT számokkal – amelyeket a pohár alján talál –  került forgalomba:

  • Nissin Cup Noodles  “Csípős”       Gyártási idő: 01/19    LOT szám: L800873
  • Nissin Cup Noodles  “Csípős”       Gyártási idő: 04/19    LOT szám: L803423
  • Nissin Cup Noodles  “Csípős”       Gyártási idő: 06/19    LOT szám: L804103

 

A termék gyártója arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben vásároltak az említett termékekből azt vigyék vissza a vásárlás helyére, ahol visszaadják a termék árát és nem szükséges a vásárlást igazoló blokk sem.

A Nissin Foods Kft. közleményében elnézést kér a kellemetlenségért, de mint írják, felelősségteljes vállalatként meg kellett hozniuk ezt a döntést a fogyasztóik érdekében, hiszen számukra fogyasztóiknak a biztonsága a legfontosabb.

További kérdés esetén kérjük keressék a vállalat központi irodáját a 76/503-293-as telefonszámon vagy info@nissin.com email címen.

 

 

 

 

forrás: nissinfoods.hu


%d blogger ezt szereti: