Sopron.info.hu

FIGYELEM! Változás lesz a buszközlekedésben a március 15-i városi ünnep miatt!

  2018 Már 12 / #csak úgy

A március 15-i városi ünnepség miatt 2018. március 15-én (csütörtökön) 08.45 órától 12.00 óráig a Petőfi tér teljes lezárásra kerül. Ezért a 7205 (33) Sopron – Sopronkőhida – Fertőrákos; 7209 (14) Sopron – Balf – Kópháza; 7210 (5T) Sopron – Fertőd – Kapuvár; 7242 (32) Sopron – Harka és a 12-es jelzésű helyi autóbuszvonalakon közlekedő járatok terelőútvonalon, mindkét irányban a Várkerületen keresztül közlekednek.

illusztráció

A lezárás ideje alatt a fenti járatok Sopron, autóbusz-állomás illetve a Jereván lakótelep felől nem érintik az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyet, helyette a „Várkerület, Mária-szobor” és a „Várkerület, Ötvös utca” megállóhelyeken állnak meg.

Visszafelé az 5T, 12 és 32 jelzésű járatok a lezárás ideje alatt nem érintik a „Széchenyi tér” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, helyettük a „Várkerület, Ötvös utca”, a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken állnak meg.

A 14 és 33 jelzésű járatok visszaútban nem érintik a „Várkerület, Ötvös utca” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, helyettük a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken állnak meg.

Rossz idő esetén az ünnepség a Petőfi színházban kerül megrendezésre, ebben az esetben a fenti elterelésre nem kerül sor.

 

Az idei városi ünnepségről illetve az egyéb kapcsolódó programokról ITT ÍRTUNK !


%d blogger ezt szereti: