Sopron.info.hu

Halmai aláírt, Horányit műteni kell

  2010 jún 12 / #sport

Van egy jó meg egy rossz hírünk, melyikkel kezdjük? Úgy gondoljuk, előbb essünk túl a kellemetlenségen, s utána jöhet  jó hír

Sajnos ifjú irányítónkat, Horányi Ákost meg kell operálni. Amint arról Bokor Ákos, klubunk ügyvezetője beszámolt, két kiváló szaktekintély,kétneves specialista egymástól függetlenül állapítottameg a kereszszalagszakadást, tehát Horányit hamarosan megopoerálják.

Ügyvezetőnk ezzel kapcsolatban honlapunk érdeklődésére elmondta, a vezetőség nem hoz senki új játékost a műtét előtt álló ifjú kosaras helyére, s Bokor Ákos ezúton is mielőbbi felépülést kíván “druszájánk”.

Ami a jó hír: “ratifikálódott” azaz aláírásra került az a szerződés, amelynek kapcsán a közelmúltban Bokor Ákos márelmondta, hogy szóban megegyezett a vezetőség a folytatáról Halmai Tamással. Szombaton délelőtt a magasbedobó is aláírta a szerződését, tehát most már “papíron”is biztos, hogy a következő szezonban ő is a soproni csapatot erősíti.

Ez pedig azt jelenti, hogy a tavalyi magyar mag teljes egészében együtt marad…Már “csak” a légiósokat kell megtalálni a vezetőségnek…

sakc.hu