Sopron.info.hu

Hatot igazolt a Sopron

  2011 júl 29 / #sport

A Bakony csoport gólkirálya, Polareczki Roland a szlovén első osztályba igazolt. Az SVSE hat profi labdarúgóval erősítette meg keretét.
A tavaly NB III-ban szereplő SVSE-nél kölcsönben játszott Polareczki Roland. A Zalaegerszeg játékosa a közelmúltban új ajánlatot kapott. Így a Bakony csoport gólkirálya a következő szezont már a szlovén első osztályú Nafta Lendavánál folytatja.

– A hír örömteli és egyben bánatosak is vagyunk – fogalmazott Varga Alfréd, az SVSE szakosztály vezetője. – A fiatal tehetséges játékos a pályafutását egy erősebb bajnokságban folytathatja. Ám számítottunk a játékára. Már csak azért is, mert biztosan hiányozni fog az ő huszonhárom rúgott gólja.

Varga Alfréd hozzátette, hat profi játékossal erősített a vasút, így minden adott, hogy tisztesen helyt álljanak a másodosztályban.

– Sipos Gábor, a Zalaegerszegtől, Csontos Zoltán a Haladásból, Tatai József Veszprémből, Szabó László, az MTK-tól, Rasztovics Dávid, az Újpesttől, Csordás Csaba pedig a Siófoktól érkezett hozzánk – tudatta a szakosztály vezetője. – Erre a hétre kettő felkészülési mérkőzést terveztünk be. Ma este hat órakor a soproni Káposztás utcai stadionban a Jánossomorja lesz a vendég. Pénteken ugyancsak Sopronban, délután három órakor a Haladást fogadjuk. Bár a vasi csapat a Győrrel játszik az NB I-ben, Aczél Zoltán vezetőedző az első csapat keretéből enged majd át játékosokat a Haladás II-be is.

(nb1.hu)